• LIFE&STYLE

    Ο Έλληνας σεφ που αναλαμβάνει το μενού του βασιλικού γάμου της Βρετανίας(video)

    • NewsRoom
    Μέγκαν Μαρκλ-πριγκιπας χάρι

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Ένας μήνας σχεδόν απομένει μέχρι τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνσδορ στη Μεγάλη Βρετανία και όλα είναι στη θέση τους, ακόμη και ο σεφ.

    Μετά από τις πληροφορίες για το προσκλητήριο, τους καλεσμένους, την τούρτα και τον στολισμό, το νέο δεδομένο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα επιμεληθεί το μενού στην βασιλική δεξίωση και αυτός είναι ένας Έλληνας σεφ.

    Ο λόγος για τον βραβευμένο και ήδη πολυσυζητημένο Nίκο Κουλούσια με καταγωγή από την Κοζάνη που αναλαμβάνει τον υπεύθυνο ρόλο του συντονισμού της κουζίνας στη δεξίωση που θα ακολουθήσει της τελετής.

    Ο Νίκος Κουλούσιας που στο παρελθόν έχει μαγειρέψει για σημαντικές, διεθνείς προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Βλαντιμίρ Πούτιν που είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από τα πιάτα του Έλληνα σεφ, δήλωσε σε συνέντευξή του Κρήτη tv πως υπάρχει αρκετό άγχος για τη μεγάλη μέρα αφού οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου και οι προσδοκίες πολύ μεγάλες.

    Όπως εξήγησε, οι προετοιμασίες για τον καθορισμό και την ολοκλήρωση όλων των λεπτομερειών του γαμήλιου μενού έχουν αρχίσει από τον Μάρτιο και παραμένουν ακόμα πυρετώδεις.

    Στο ερώτημα αν θα υπάρχει κάποιο ελληνικό στοιχείο και δη κρητικό στο πριγκιπικό μενού, ο κ. Κουλούσιας αποκάλυψε ότι το κρητικό λάδι βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ ο ίδιος είπε ότι είναι υπεύθυνος και για το ψωμί που θα σερβιριστεί στον γάμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε την γαμήλια τούρτα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πόρτα» στην Τερέζα Μέι από την Ελισάβετ – Δεν την κάλεσαν στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η βάπτιση της Μέγκαν Μαρκλ ενόψει του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ