ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα του Νικολάου Ντε Γκρες με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, που έγινε μόλις πριν λίγες μέρες από το γραφείο Τύπου της τέως βασιλικής οικογένειας, αρχίζουν να έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο τους, που οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να γίνεται στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό, οι δυο τους βρέθηκαν στον Ιερό Ναό την προηγούμενη Πέμπτη για να λάβουν το πιστοποιητικό αγαμίας, το έγγραφο που προσκομίζεται για να βγούνε μετέπειτα οι άδειες γάμου.
Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, όλα δείχνουν ότι η τελετή θα λάβει χώρα στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης στις 7 Φεβρουαρίου και όχι στη Μητρόπολη Αθηνών, όπως θα περίμενε κανείς, ενώ θα ακολουθήσει μικρό πάρτι σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους.
Η guest list θα περιλαμβάνει εξέχουσες προσωπικότητες και από το εξωτερικό αλλά και τις royal οικογένειες της Ευρώπης ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και όλα τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν.
Διαβάστε επίσης:
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Η γνωριμία, οι φήμες, το παρελθόν και ο επικείμενος γάμος
Taycan Turbo GT: Η ισχυρότερη Porsche παραγωγής, όλων των εποχών!
Omoda & Jaecoo: Στην Ελληνική αγορά!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Δέκα άνθρωποι μαχαιρώθηκαν μέσα σε τρένο – Δύο συλλήψεις
- Ενισχύσεις ύψους 600 εκατ. ευρώ τον Νοέμβριο σε 2,4 εκατ. πολίτες και επιστροφή ενοικίου – Ποιες κατηγορίες πολιτών ωφελούνται
- Ένστολοι: Αυξήσεις και αναδρομικά έως 3 μήνες – Πότε και πόσα θα λάβουν στρατιωτικοί και Σώματα Ασφαλείας
- Φαραντούρης από Θεσσαλονίκη: Η πόλη σταυροδρόμι των ενεργειακών και μεταφορικών διαδρόμων της Ευρώπης