• LIFE&STYLE

    Η Nicole Kidman στην νέα ταινία του Λάνθιμου «The Killing of a Sacred Deer»

    • NewsRoom


    Η συμμετοχή της Nicole Kidman στην νέα ταινία του Λάνθιμου, «The Killing of a Sacred Deer», είναι πλέον γεγονός. Μετά τον Colin Farrell, η διάσημη ηθοποιός θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στα μέσα του καλοκαιριού. Το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός χειρουργού, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει ένα καινούριο μέλος στην οικογένειά του, ένα έφηβο αγόρι. Η Nicole Kidman θα παίζει τη σύζυγο του Colin  Farrell.

    Nicole-Kidman

    Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Κυνόδοντα», ο Γιώργος Λάνθιμος μια συμπαραγωγή Ιρλανδίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ελλάδας, Γαλλίας και Ολλανδίας επέστρεψε στις Κάννες με τη νέα του ταινία «Ο Αστακός» (The Lobster), με σενάριο του Γιώργου Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου, με διεθνές cast.

    nicole_kidman_colin_farrell_

    Το «Ηollywood Reporter» μεταδίδει πως το νέο φιλμ είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με υπερφυσικές προεκτάσεις και ο Φάρελ θα ενσαρκώνει έναν επιτυχημένο χειρουργό που προσπαθεί να ενσωματώσει τον έφηβο γιο του στην οικογένεια, αλλά οι ενέργειες του παιδιού θα αναγκάσουν τον πατέρα να κάνει μια αδιανόητη θυσία.

    nicole38

    3Nicole Kidman

    Ο Γιώργος Λάνθιμος, είναι ο διασημότερος σύγχρονος Έλληνας σκηνοθέτης διεθνώς. Πολυαναμενόμενο φιλμ, «Ο Αστακός» (The Lobster), πρώτο που γύρισε στο εξωτερικό μετά την απόφασή του να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αγγλία. Κίνηση, η οποία πιθανότατα να ήταν και η πιο σωστή για το καλλιτεχνικό του μέλλον. Στην πραγματικότητα, τον Λάνθιμο δεν τον ανακαλύψαμε εμείς εδώ στην Ελλάδα, οι ξένοι τού άνοιξαν τον δρόμο προς την επιτυχία. Η πρωτόλεια «Κινέττα» του εδώ πέρασε εντελώς απαρατήρητη.

    Γιώργος Λάνθιμος
    Γιώργος Λάνθιμος

    Οι Κάννες ανακάλυψαν το ταλέντο του και επένδυσαν σε αυτό το 2009, όταν βράβευσαν τον «Κυνόδοντά» του, ο οποίος έφτασε μέχρι τα Όσκαρ. Οι Κάννες επένδυσαν σε αυτόν για δεύτερη φορά, τον περασμένο Μάιο, βραβεύοντας τον «Αστακό» με το Ειδικό Βραβείο της επιτροπής.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ti-schesi-echi-kinito-mias-ginekas-sex-ke-poto/53842



    ΣΧΟΛΙΑ