• LIFE&STYLE

    Η κρυφή σχέση της Κάιλι Μινόνγκ με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ [εικόνες]

    • NewsRoom


    Η Κάιλι Μινόνγκ είναι ερωτευμένη. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα με τον άντρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά να φέρεται να είναι ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, Αντριου.

    Μετά τον χωρισμό της από τον Τζόσουα Σας, η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό New Idea, έπεσε στην αγκαλιά του πρίγκιπα με τον οποίο βγαίνει κρυφά τον τελευταίο καιρό.

    Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι και μετά τον χωρισμό της Κάιλι, με τον πρίγκιπα να επικοινωνεί με την ποπ τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό, εκφράζοντας τη λύπη του. Από τότε είναι αχώριστοι, με την Κάιλι να περνά αρκετές νύχτες κοντά του.

    Επικαλούμενο, δε, πηγή από το παλάτι, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Αντριου είναι «100% ερωτοχτυπημένος» με την σταρ.

    Το περιοδικό σημειώνει πως όλοι περιμένουν αν δουν την τραγουδίστρια στον γάμο της Πίπα Μίντλετον, τον Μάιο.

    Η Κάιλι Μινόνγκ είχε βρεθεί πρόσφατα στο παλάτι καθώς βραβεύτηκε με το Britain-Australia Society Award για το 2016 από τον πρίγκιπα Φίλιππο, σε μια ιδιωτική τελετή.

    «Η Κάιλι είναι κάποια που η βασιλική οικογένεια θα καλωσόριζε με ανοιχτές αγκάλες. Ο καθένας ελπίζει ότι αυτό το ειδύλλιο θα προχωρήσει» φέρεται να δήλωσε  πηγή στο περιοδικό.

    Ο πρίγκιπας Αντριου ήταν παντρεμένος με την Σάρα Φέργκιουσον και έχει δύο κόρες την πριγκίπισσα Βεατρίκη, 28 ετών, και την πριγκίπισσα Ευγενία, 27 ετών. Μετά τον χωρισμό του είχε σχέσεις με την επιχειρηματία Ghislaine Maxwell και το πρώην μοντέλο του Playboy Denise Martell.

    Φωτογραφίες: AP/ Πηγή: bovary.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 90 χρόνια στυλ – Η Βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από 30 εντυπωσιακά καπέλα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο κωδικός για τον θάνατο της Ελισάβετ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι τρώει σε μία μέρα η Ελισάβετ – Τι αποκλείει από τη διατροφή της



    ΣΧΟΛΙΑ