• Gossip

    Ζώδια: Ημερήσεις προβλέψεις (Πέμπτη 27 Ιουλίου)

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου;

    ΚΡΙΟΣ
    Αγαπητέ Κριέ, τελευταία έχεις αμελήσει να κάνεις πολλά πράγματα που απαιτούν από εσένα τις δικές σου ενέργειες. Καλό είναι να προχωρήσεις με την διευθέτησή τους και να μην επιτρέψεις άλλο στο συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς να σου καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας. Μπορεί να νιώθεις άσχημα συναισθήματα, αλλά βρίσκοντας το κουράγιο να κάνεις όσα πρέπει στην καθημερινότητά σου, παίρνεις κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσεις.

    Αισθηματικές
    Η ημέρα σήμερα αναμένεται θετική για τη σχέση σου. Έχεις καλή διάθεση και μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου αν του δείξεις τα αισθήματά σου για εκείνον. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η γοητεία σου σήμερα σε κάνει πολύ ελκυστικό και σε φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικές
    Η επαγγελματική σου ζωή βαίνει πολύ ικανοποιητικά. Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με φειδώ αποφεύγοντας τις σπατάλες που σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Αγαπητέ Ταύρε, το άγχος που σε έχει καταβάλει σε έχει κάνει πλέον δυσλειτουργικό και έχει ξεφύγει από αυτό που λέμε «δημιουργικό» άγχος. Λειτουργεί ως τροχοπέδη στην πρόοδό σου και σου δημιουργεί εμπόδια. Προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με σύνεση, μετριάζοντας την έντασή του. Κάνε τα σχέδια για το μέλλον σου και μην αφήσεις τους τρίτους να εμπλακούν σε αυτά. Οι επιλογές είναι δικές σου και στηρίζονται σε αυτά που χρειάζεσαι και επιθυμείς.

    Αισθηματικές
    Η ημέρα στα αισθηματικά κυλάει πολύ όμορφα και ενδείκνυται για ρομαντικές συναντήσεις με τον σύντροφό σου σε ένα κλίμα ερωτισμού και απόλαυσης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, επωφελήσου από τον ερωτισμό που υπάρχει μέσα σου και διοχέτευσέ τον προς τη σωστή κατεύθυνση.

    Επαγγελματικές
    Οι επαγγελματικές σου επιτυχίες είναι αδιαμφισβήτητες. Για αυτό πάρε το χρόνο σου σήμερα και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ηρεμούν. Ο προβληματισμός στα οικονομικά συνεχίζει να υφίσταται, για αυτό πρόσεχε και σήμερα τις κινήσεις σου και τα έξοδά σου.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκύψουν ζητήματα για τα οποία θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Προτού το κάνεις, όμως, θα πρέπει να τα διερευνήσεις και να σιγουρευτείς ότι η εξέλιξή τους δεν θα σου κάνει κακό. Φρόντισε να εντείνεις την προσοχή σου και να πράττεις με περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Έτσι θα γίνεις πολύ περισσότερο αποτελεσματικός στις ενέργειές σου.

    Αισθηματικές
    Μέχρι σήμερα έχεις βιώσει αρκετές δυσκολίες στη σχέση σου και ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει με θετικό τρόπο. Πολύ καλύτερες εξελίξεις περιμένουν εσένα και το ταίρι σου. Φρόντισε να τις χαρείς. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε ταίρι, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και προχώρησε με τη νέα γνωριμία που ήθελες να κάνεις.

    Επαγγελματικές
    Στην επαγγελματική σου ζωή είσαι καταξιωμένος και ικανός να επιτύχεις πράγματα που θέλεις. Για αυτό σήμερα βρες το χρόνο που χρειάζεται για να ανακτήσεις δυνάμεις. Η οικονομική σου κατάσταση δεν επιτρέπει να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές το διάστημα αυτό.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Αγαπητέ Καρκίνε, πέρασες από μια δύσκολη και ταραχώδη κατάσταση τελευταία, τα αποτελέσματα της οποίας είναι εμφανή στο παρόν. Επίσης, εξαιτίας της δυσκολεύεσαι να κάνεις όνειρα για το μέλλον, μιας και η εμπειρία αυτή δεν σου επιτρέπει να απομακρυνθείς πολύ από την λογική. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί όσα συνέβησαν και να ξαναβρεί τους ρυθμούς σιγά-σιγά. Θα δεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αρκεί να κινείσαι με ηρεμία και ψυχραιμία.

    Αισθηματικές
    Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται χαλάρωση και ηρεμία. Τα πνεύματα έχουν οξυνθεί εξαιτίας κάποιων προβληματικών καταστάσεων. Αν όμως, δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τον εκνευρισμό και να προσεγγίσεις με θετική διάθεση το ταίρι σου τα πράγματα δεν θα ηρεμήσουν. Αν πάλι είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου την γοητεία σου και προσέγγισε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρκετά.

    Επαγγελματικές
    Έχεις θέσει υψηλούς στόχους στον τομέα της καριέρας σου και να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να το κάνεις αν χειριστείς σωστά κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν. Τα οικονομικά σου αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων.

    ΛΕΩΝ
    Αγαπητέ Λέων, σήμερα οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και βαρύνουσας σημασίας. Εκμεταλλεύσου τη ροή των γεγονότων, συγκρατώντας την μεγάλη σου χαρά για όσα συμβαίνουν. Να ξέρεις ότι το μοναδικό εμπόδιο που πρέπει να δεις με σοβαρότητα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Μοιάζεις να απαιτείς πράγματα πέρα του εφικτού. Παράλληλα τρέχουν ζητήματα που αφορούν στην οικογενειακή εστία και χρειάζονται σύνεση για να τα αντιμετωπίσεις.

    Αισθηματικές
    Στην αισθηματική σου ζωή το ταίρι σου αναζητά περισσότερο συναίσθημα από εσένα και χρειάζεται τα γλυκά σου λόγια για να νιώσει και πάλι την ζεστασιά της σχέσης σας. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, οι πλανητικές επιρροές σε βοηθούν να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο πολλά υποσχόμενο για την προσωπική σου ζωή.

    Επαγγελματικές
    Ο εργασιακός τομέας απαιτεί από εσένα να δείξεις πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας προκειμένου να καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου που εδώ και καιρό μένουν ανεκπλήρωτα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι πιεσμένη, με τα έξοδα να συνεχίζονται και με αποτέλεσμα να νιώθεις άγχος. Τα πράγματα αρχίζουν αργά και σταθερά να ισορροπούν και θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Από σήμερα θα δεις διάφορους τομείς της ζωής σου να προοδεύουν και να εξελίσσονται με αποτέλεσμα τίποτα να μην φαίνεται πια το ίδιο. Σίγουρα θα ξαφνιαστείς και ίσως νιώσεις ότι ο τρόπος που εξελίσσονται τα πράγματα δεν είναι αυτός που περίμενες. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Λίγο πιο κάτω θα δεις ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ ωφέλιμα για εσένα και σε δικαιώνουν, δίνοντάς σου μια ζωή πολύ πιο άνετη. Όλα αυτά θα σου φτιάξουν σιγά σιγά τη διάθεση.

    Αισθηματικές
    Στην αισθηματική σου ζωή, προσέγγισε τον σύντροφό σου λίγο περισσότερο και δώσε του να καταλάβει το ρόλο σου και όλα όσα του προσφέρεις. Η εκτίμηση που θα εισπράξεις θα σε αποζημιώσει συναισθηματικά. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, μην ξαφνιαστείς αν μια αναπάντεχη γνωριμία έρθει για να ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς σου.

    Επαγγελματικές
    Η περίοδος αυτή για τα επαγγελματικά σου είναι αρκετά κρίσιμη, καθώς θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις γύρω από διάφορα θέματα. Ευνοούνται συμφωνίες και συνεργασίες καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την γραφειοκρατία. Στα οικονομικά σου, δώσε προτεραιότητα σε υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και ειδικά σε νομικές.

    ΖΥΓΟΣ
    Οι μέχρι τώρα προσπάθειές σου, αγαπητέ Ζυγέ, φαίνεται να πιάνουν τόπο και να σε οδηγούν σε επιτυχή αποτελέσματα. Θα λάβεις πολλή ικανοποίηση από τις εξελίξεις γεγονός που θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση. Οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σου και συναισθάνονται την επιτυχία σου. Συνέχισε να λειτουργείς με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, ώστε και τα επόμενα βήματα να γίνουν με σταθερότητα.

    Αισθηματικές
    Σήμερα είναι μια μέρα που σου δίνει την άνεση να μιλήσεις με το ταίρι σου και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την εξέλιξη της σχέσης. Μέσα από αυτή τη συζήτηση θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Αν διανύεις μια περίοδο μοναξιάς, μην ξαφνιαστείς αν συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές αποφάσεις σου για τα αισθηματικά σου.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν καταστάσεις που καθυστερούσαν ή περιελάμβαναν προβλήματα. Σήμερα θα δεις να δίνονται λύσεις σε αυτές και να ξεμπλοκάρουν. Στα οικονομικά σου, οι αυξημένες υποχρεώσεις σου χαλούν την ψυχολογία. Προσπάθησε να ανταποκριθείς βασιζόμενος σε ένα σωστό προγραμματισμό.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Αγαπητέ Σκορπιέ, ο τρόπος που χειρίζεσαι την πραγματοποίηση των σχεδίων σου σε κάνει να είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Η επιτυχία σου αναπτερώνει το ηθικό και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις με τα επόμενα βήματά σου. Πρόσωπα από την οικογένειά σου στέκονται στο πλάι σου και μοιράζεσαι μαζί τους την χαρά σου και την ελπίδα που σου δημιουργούν οι εξελίξεις. Πάρε δύναμη από το γεγονός ότι οι ικανότητές σου φέρνουν αποτελέσματα και φτιάξε τα σχέδια για να πας παρακάτω.

    Αισθηματικές
    Νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου σχετικά με τα επόμενα βήματα που θα κάνετε από κοινού. Μη διστάσεις να το πραγματοποιήσεις και θα δεις ότι τα πράγματα μεταξύ σας θα φτιάξουν αισθητά. Αν πάλι είσαι μόνος, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Βγες και διεκδίκησε το δικαίωμα στον έρωτα και μην εκπλαγείς αν κάτι απρόσμενα εισβάλλει στη ζωή σου.

    Επαγγελματικές
    Σήμερα μπορείς να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια και να επιλύσεις καταστάσεις που ήταν μπλοκαρισμένες μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πιεστική περίοδο και σου δημιουργούν άγχος για το μέλλον. Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε υποτάξει. Βάλε πρόγραμμα και λύσε μια-μια τις εκκρεμότητες.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Η συμπεριφορά σου, αγαπητέ Τοξότη, είναι επηρεασμένη από κάποια βασικά ένστικτα που σε καθοδηγούν και ως αποτέλεσμα κάνεις σφάλματα και κινήσεις που δεν έχουν λογική. Αναθεώρησε τη σκέψη σου. Απρόσμενες παρεμβάσεις τρίτων δημιουργούν νέα δεδομένα που αποκαθιστούν μη λειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείς λεκτικά είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη των πραγμάτων.

    Αισθηματικές
    Στον τομέα των αισθηματικών, η περίοδος αυτή είναι κρίσιμη για το ταίρι σου που βρίσκεται σε μια επίπονη διαδικασία προκειμένου να διευθετήσει θέματα που τον απασχολούν πολύ. Η δική σου η στάση φρόντισε να είναι διακριτική και υποστηρικτική προκειμένου να του δώσεις την ψυχολογική βοήθεια που χρειάζεται.

    Επαγγελματικές
    Στον επαγγελματικό τομέα, προβληματικές καταστάσεις πλέον διευκολύνονται και οδηγούνται στην επίλυση με τον τρόπο που ήθελες. Είναι περίοδος που βοηθάει στην απεμπλοκή πολλών θεμάτων. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έξοδα που θα σε προβληματίσουν καθώς δεν τα είχες προγραμματίσει.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Αγαπητέ Αιγόκερε, μια νέα κατάσταση σου δημιουργεί έντονες σκέψεις και αμφιβολίες. Αυτή σχετίζεται με ένα άτομο που μόλις μπήκε στη ζωή σου και σε κάνει να επαναφέρεις εμπειρίες και συναισθήματα του παρελθόντος. Κάτι σου θυμίζει ο τρόπος του, η στάση του, η γενική του φιγούρα, αλλά μην ξεγελαστείς από τα παιχνίδια του μυαλού. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και οφείλεις να του δώσεις μια ευκαιρία να τον γνωρίσεις καλά προτού πάρεις τις αποφάσεις σου για αυτόν.

    Αισθηματικές
    Η ημέρα σου προκαλεί ένα αίσθημα εσωστρέφειας, γεγονός που επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή. Για αυτό καλό είναι να το πεις στον σύντροφό σου για να κατανοήσει και αυτός την κατάστασή σου και να μην προβληματίζεται. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αφήνεις την απογοήτευση και τα αρνητικά αισθήματα να σε αποτραβήξουν από τους άλλους. Αναζήτησε τις κοινωνικές συναναστροφές και θα δεις ότι μπορεί κάτι πολύ ενδιαφέρον να προκύψει μέσα από αυτές.

    Επαγγελματικές
    Η ημέρα στον τομέα της εργασίας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, περιλαμβάνοντας πολλές εντάσεις και εμπόδια που προκύπτουν απρόσμενα. Επομένως, προετοίμασε τον εαυτό σου και επιστράτεψε τον επαγγελματισμό σου και την ψυχραιμία σου προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να πειθαρχήσεις στο πρόγραμμά σου και αυτό θα είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην διευθέτηση των υποχρεώσεών σου με τον καλύτερο τρόπο.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Η ημέρα είναι κομμάτι μιας περιόδου κατά την οποία τα δεδομένα στη ζωή σου απαιτούν καθαρή σκέψη και ψυχρή λογική. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις σωστά στις υποχρεώσεις σου ακολούθησε έναν σωστό προγραμματισμό με πειθαρχία και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι τα επιθυμητά. Πρόσεξε να μην αφήσεις τον έλεγχο από τα χέρια σου ή μην επιτρέψεις σε τρίτους να σε κατευθύνουν.

    Αισθηματικές
    Η ημέρα στον αισθηματικό τομέα χρειάζεται χαλάρωση και ήρεμα πνεύματα. Μην ανοίξεις συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα στη σχέση σου καθώς δεν σε ευνοεί η ημέρα και το μόνο που θα πετύχεις είναι συγκρούσεις και διαμάχες. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, διεκδίκησε το δικαίωμά σου στον έρωτα αφήνοντας την γοητεία σου να σαγηνέψει.

    Επαγγελματικές
    Σήμερα καλό είναι να προσέξεις τις σοβαρές αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με θέματα καριέρας ή νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο ακόμη. Προσπάθησε να περιορίσεις όσο είναι δυνατόν τα έξοδα και να διαχειριστείς με μεθοδικότητα τις υποχρεώσεις σου.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Από σήμερα και όλο το επόμενο διάστημα θα διαπιστώσεις μια έντονη δραστηριότητα γύρω σου. Όλο κάτι νέο θα συμβαίνει, οι υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρίσκουν αργά και σταθερά τη λύση τους, σημαντικές συζητήσεις θα γίνονται, κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν. Αυτό σημαίνει ότι είναι περίοδος εξελίξεων και κάπου εκεί ανάμεσα, εσύ θα πρέπει να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η επιτυχία σε περιμένει λίγο πιο κάτω.

    Αισθηματικές
    Η αισθηματική σου ζωή κυλάει καλά και μάλιστα σήμερα μπορείς να προτείνεις τις σκέψεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε όμορφες στιγμές από κοινού. Αν δεν έχεις σύντροφο την περίοδο αυτή, η εύνοια των πλανητών προς το ζώδιό σου σε βοηθάει ώστε να κάνεις μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

    Επαγγελματικές
    Η ημέρα στη δουλειά θα είναι έντονη και απαιτητική, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που επηρεάζουν το επαγγελματικό σου μέλλον. Προβληματισμός θα υπάρξει και για την οικονομική σου κατάσταση, αλλά φρόντισε να είσαι συνεπής και λογικός. Νομικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται για να επιλυθούν.

    Πηγή: Tlife



    ΣΧΟΛΙΑ