• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 28 Οκτωβρίου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Κριός
    Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Υδροχόο, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για να κάνεις νέες συνεργασίες ή να επεκτείνεις τις υπάρχουσες. Μπορείς να λάβεις σημαντική βοήθεια από αυτές, έτσι ώστε να βελτιώσεις την επαγγελματική σου θέση ή να προωθήσεις σχετικά σχέδια. Πρόσεξε μόνο τη συναισθηματική ανισορροπία που σου δημιουργεί ο Ήλιος σε τετράγωνο με τη Σελήνη. Έχεις μια ανησυχία που δημιουργεί ένταση μέσα σου και είναι πολύ πιθανό να σε εμποδίσει να δεις καθαρά.

    Αισθηματικές
    Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, πάρε βαθιά ανάσα και προσπάθησε να ελέγξεις την ένταση των συναισθημάτων σου που αναμένεται να φέρουν καταιγίδα στη σχέση. Αν είσαι μόνος, καλό είναι να προσέχεις μια ενδεχόμενη νέα σχέση, γιατί δεν αναμένεται να έχει το τέλος που θα ήθελες.

    Επαγγελματικές
    Στην δουλειά σου θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθειες προκειμένου να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στις δυσκολίες που θα προκύψουν. Η συναισθηματική ένταση χρειάζεται αυτοέλεγχο, ειδάλλως θα υπάρξουν συγκρούσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά με μεθοδικές κινήσεις.

    Ταύρος
    Αγαπητέ Ταύρε, είναι μια καλή ημέρα για να κινηθείς με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα προς όφελος των σχεδίων σου σχετικά με την εργασία, τα οικονομικά ή υποθέσεις νομικού περιεχομένου. Ωστόσο, θα πρέπει αν είσαι αρκετά συγκρατημένος και ικανός να ελέγξεις την αναστάτωση που δημιουργεί η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ήλιο. Μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου για να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία και να μην αγχωθείς χωρίς λόγο. Μπορείς να κάνεις αλλαγές αρκεί να σκεφτείς καλά προτού πράξεις.

    Αισθηματικές
    Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει συναισθηματική αναστάτωση, ζήλια και συγκρούσεις. Καλό είναι, λοιπόν, να πάρεις το χρόνο σου και τις αποστάσεις σου, αν το κρίνεις απαραίτητο, γιατί θα οδηγηθείς σε τσακωμούς που δεν έχουν νόημα. Αν είσαι μόνος, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.

    Επαγγελματικές
    Σήμερα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πολλές και εσύ θα προσπαθείς να διαχειριστείς το άγχος σου για να μην χάσεις τον έλεγχο. Προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται.

    Δίδυμοι
    Αγαπητέ Δίδυμε, οι σημερινές πλανητικές επιρροές δημιουργούν μια καλή βάση για να κινηθείς με ανεξαρτησία, ακολουθώντας τους στόχους σου. Επίσης, μπορείς να κάνεις πράγματα που θα φέρουν αλλαγές στο περιβάλλον σου. Ωστόσο, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ένταση στην αισθηματική και προσωπική σου ζωή. Νιώθεις πιο κτητικός ως προς τον σύντροφό σου, ενώ αδυνατείς να διατηρήσεις τις προτιμήσεις σου σταθερές. Η κατάσταση αυτή θα σε αναγκάσει να σπαταλήσεις ενέργεια, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις εσύ τον έλεγχο του εαυτού σου.

    Αισθηματικές
    Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού πρόκειται να δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές σου. Νιώθεις έντονα την τάση να περιορίσεις την ελευθερία του συντρόφου σου, κάνοντας φανερό το συναίσθημα της κτητικότητας. Χαλάρωσε και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την κοινή λογική.

    Επαγγελματικές
    Η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για την επικύρωση συμφωνιών ή για την υπογραφή συμβολαίων. Τα εισοδήματά σου φαίνεται πως σταθεροποιούνται, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, έχεις πολλές πιθανότητες να δεις την αύξηση αυτών.

    Καρκίνος
    Αγαπητέ Καρκίνε, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ασκεί δυσμενείς επιρροές στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε ζηλιάρη και ανικανοποίητο. Μέσα σου υπάρχει μια συνεχής σύγκρουση και μια αδυναμία να καταλήξεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Δυσκολεύεσαι να κρατήσεις τις ισορροπίες και αυτό σε απογοητεύει περισσότερο. Προσπάθησε να ελέγξεις όλα αυτά για να αφήσεις τον δρόμο ανοιχτό να κάνεις αλλαγές και να θέσεις νέους στόχους. Υπάρχουν καλές ιδέες μέσα στο κεφάλι σου, αλλά αν δεν βρεις την αρμονία ως άτομο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

    Αισθηματικές
    Τα αισθηματικά σου δέχονται αρνητικές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό φέρνοντας ένταση συναισθημάτων, συγκρούσεις και τάση για χειραγώγηση από και προς τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η δέσμευση ας περιμένει λίγο, γιατί το κλίμα δεν είναι καθόλου ιδανικό.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να δείξεις αυτοέλεγχο, αν δεν θέλεις να προκύψουν προβλήματα με συναδέλφους και ανωτέρους. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό, προσπαθώντας να μην απογοητεύεσαι.

    Λέων
    Αγαπητέ Λέων, σε προσωπικό επίπεδο η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία, μια πίεση, μια ανασφάλεια που προσπαθούν να βρουν τρόπο να εκφραστούν. Πρέπει να καταφέρεις να επιβληθείς σε όλα αυτά και να μην τα αφήσεις να σε παρασύρουν. Επίσης, η δύσκολη όψη τη Αφροδίτης με τον Πλούτωνα διαταράσσει τις ισορροπίες στα αισθηματικά σου, προκαλώντας αδυναμία ελέγχου των επιθυμιών σου, γεγονός που επηρεάζει τη σχέση σου ή τις επιλογές σου για μια νέα σχέση.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου το κλίμα είναι τεταμένο και δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν εντάσεις. Νιώθεις έντονη ζήλια εξαιτίας της δύσκολης όψης της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις ασφαλείας που δεν θα σου επιτρέψουν να κάνεις πράγματα που θα χρειαστεί να μετανιώσεις.

    Επαγγελματικές
    Στην εργασία σου καλό είναι να προσπαθήσεις να μείνεις ανεπηρέαστος από την ψυχολογική πίεση που υφίστασαι. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από το τετράγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση που δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά. Στις οικονομικές σου συναλλαγές, χρειάζεται ξεκάθαρη λογική για να αποφύγεις τα λάθη.

    Παρθένος
    Αγαπητέ Παρθένε, ενώ η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο, δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για να αναπτυχθείς και να κάνεις τις κοινωνικές σου επαφές, η δύσκολη όψη της με τον Ήλιο δημιουργούν εσωτερική πίεση και ανισορροπία. Έτσι, αν θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις αλλαγές και να βελτιώσεις τις συνθήκες γύρω σου, πρέπει να ξεπεράσεις τα εμπόδια που δημιουργούνται εσωτερικά και να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και πιο αποφασιστικά. Για το λόγο αυτό, προετοιμάσου και μείνε προσηλωμένος στον στόχο σου.

    Αισθηματικές
    Η σημερινή ημέρα φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει έντονα την αίσθηση του ανικανοποίητου. Νιώθεις ότι ο σύντροφός σου δεν σε καλύπτει συναισθηματικά, ενώ το ίδιο νιώθει και εκείνος. Διατήρησε την ψυχραιμία σου! Μέρα είναι και θα περάσει. Αν είσαι μόνος, κάνε υπομονή καθώς η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέες δεσμεύσεις.

    Επαγγελματικές
    Η εργασία σου επηρεάζεται από το γενικότερο κλίμα και αναμένεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια. Το κύριο πρόβλημά σου θα είναι η εσωτερική ένταση που πρέπει να διαχειριστείς. Στα οικονομικά, ίσως προκύψουν έξοδα που δεν υπολόγιζες και που για να τα καλύψεις θα πρέπει να περιορίσεις τις σπατάλες.

    Ζυγός
    Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο επηρεάζει πολύ το αίσθημα ισορροπίας που έχεις μέσα σου. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή η επιρροή είναι η πιο σημαντική για εσένα, αφού ταράζει τον πυρήνα της ύπαρξής σου. Οδηγείσαι σε εσωτερικές συγκρούσεις που δεν σε αφήνουν να πάρεις μια απόφαση, κάνοντάς σε να πηγαίνεις πότε προς τη μια κατεύθυνση πότε προς την άλλη. Αν δεν μπορέσεις να επανακτήσεις τον έλεγχο, δεν θα μπορέσεις να κινηθείς σωστά τόσο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όσο και στο κοινωνικό. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα, να ξέρεις ότι θα αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για να κινηθείς πιο γρήγορα προς την επίτευξη των στόχων σου.

    Αισθηματικές
    Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα κάνει το συναίσθημα ακραίο, καθώς και τις αντιδράσεις. Υπάρχει μια τάση για χειραγώγηση και επιβολή προς το ταίρι σου. Καλό είναι να ρίξεις τους τόνους, γιατί η επιρροή είναι έντονη και δεν εγγυάται κανείς τις εξελίξεις. Αύριο ξημερώνει μια νέα ημέρα.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου πρέπει να δουλέψεις ομαδικά για να έχεις γρήγορα αποτελέσματα στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, αρκεί να συνεχίσεις την προσπάθεια και να μην αφήσεις την εσωτερική σύγχυση να σε παρασύρει.

    Σκορπιός
    Αγαπητέ Σκορπιέ, οι επιδράσεις από το πλανητικό σκηνικό είναι ποικίλες και για αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσεις τον έλεγχο που θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τί σημαίνει αυτό; Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να νιώθεις ανυπόμονος, ζηλιάρης και κτητικός, ειδικά στην αισθηματική σου σχέση. Αυτό μεταφράζεται σε καβγάδες και εσωτερική φθορά. Αν καταφέρεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα μπορέσεις να κινηθείς ανενόχλητος με κατεύθυνση τη βελτίωση των συνθηκών που σε περιβάλλουν.

    Αισθηματικές
    Η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου, αφήνοντας τα πάθη αχαλίνωτα. Η αγάπη μπορεί να εκφραστεί με ακραίο τρόπο, τόσο που χάνει την ομορφιά της. Χαλάρωσε λίγο και προτίμησε να μείνεις σε μια απόσταση που θα προσφέρει ηρεμία στη σχέση.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου να ξέρεις ότι η περίοδος δεν είναι πολύ θετική και θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

    Τοξότης
    Αγαπητέ Τοξότη, το σημερινό στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις έχει να κάνει με το κατά πόσο ισχυρός είσαι για να επιβληθείς στο συναίσθημά σου. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, δημιουργεί μια εσωτερική ένταση που δύσκολα θα σε αφήσει να ησυχάσεις και να δεις τα πράγματα με ηρεμία και ορθολογισμό. Αν το καταφέρεις, θα αποφύγεις τις συνέπειες των ενστικτωδών αντιδράσεων που στερούνται λογικής. Έτσι, θα μπορέσεις να αφιερωθείς στους στόχους σου και στην προώθηση των ιδεών σου.

    Αισθηματικές
    Ο εγωισμός και η ζήλια θα είναι κακός σύμβουλος της αισθηματικής σου ζωής. Αν είσαι μόνος, καλό είναι να μην επιδιώξεις τη δέσμευση σήμερα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια σχέση, θα πρέπει να αποφύγεις την τάση επιβολής της εξουσίας πάνω στο ταίρι σου. Διατήρησε την ψυχραιμία.

    Επαγγελματικές
    Στην δουλειά σου θα πρέπει να ξεπεράσεις το μεγαλύτερο εμπόδιο που είναι η ψυχολογία σου. Βάλλεται από το πλανητικό σκηνικό και σε εμποδίζει να λειτουργήσεις σωστά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, για αυτό φρόντισε να κάνεις κινήσεις που θα περιορίσουν τα ανοίγματά σου.

    Αιγόκερως
    Αγαπητέ Αιγόκερε, ανήκεις στα ζώδια που δέχονται ισχυρές πιέσεις από τη δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Θα δυσκολευτείς να νιώσεις την ικανοποίηση, καθώς το συναίσθημα είναι έντονο και ταραγμένο, χωρίς να έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μοιάζει με φουρτουνιασμένη θάλασσα που πάνω της δεν μπορεί να πλεύσει εύκολα καράβι, εκτός και αν είναι αρκετά ανθεκτικό. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την τάση για χειραγώγηση προς τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις ακραίες καταστάσεις.

    Αισθηματικές
    Το πλανητικό σκηνικό ασκεί έντονες αρνητικές επιρροές και στο δικό σου ζώδιο. Υπάρχει μια ακαταστασία στο συναίσθημα, ενώ οι επιθυμίες δεν είναι ξεκάθαρες και σταθερές. Η τάση επιβολής στον σύντροφό σου θα είναι έντονη σήμερα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην μπεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου.

    Επαγγελματικές
    Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να σκεφτείς τις υπάρχουσες εκκρεμότητες.

    Υδροχόος
    Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι κατά βάση έχεις διάθεση για να ενισχύσεις τη θέση σου στο κοινωνικό σύνολο, να κάνεις επαφές και να προωθήσεις τις ιδέες σου. Όμως, η αρνητική όψη της με τον Ήλιο, στρέφει το βλέμμα σου προς τη συναισθηματική σου κατάσταση που επηρεάζεται αρνητικά. Σε αναγκάζει να σπαταλήσεις ενέργεια για να αντισταθείς στην ένταση που γεννιέται μέσα σου. Επίσης, καλείσαι να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου που βασίζονται στο ένστικτο και αυτές δεν θα σε οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις αν δεν προσέξεις.

    Αισθηματικές
    Χαλάρωσε και δώσε τόπο στην οργή. Το συναίσθημα στην σχέση είναι ολέθριο σήμερα. Πίσω από την αγάπη και τον πόθο κρύβεται η ζήλια, ο εγωισμός και η ανάγκη επιβολής εξουσίας. Προσπάθησε να μείνεις συγκρατημένος για να αποφύγεις συνέπειες που δεν θα σου αρέσουν καθόλου!

    Επαγγελματικές
    Στην εργασία σου θα πρέπει να μελετήσεις καλά τις προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί μπορεί να μην είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς σωστά και οι αποφάσεις σου, ίσως, δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον.

    Ιχθείς
    Αγαπητέ Ιχθύ, πώς να μείνεις ανεπηρέαστος σήμερα από την πίεση που ασκεί το πλανητικό σκηνικό στην ψυχολογία σου; Η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ήλιο σε συνδυασμό με την δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κάνει το συναίσθημα χείμαρρο που δεν κρατάει σταθερή πορεία και σε δυσκολεύει πολύ να διατηρήσεις τον έλεγχο. Πέρα από την προσωπική σου, εσωτερική αναστάτωση, εκφράζεις ανασφάλεια, κτητικότητα και ζήλια στη σχέση. Όπως καταλαβαίνεις, αν δεν κάνεις κάτι να ελέγξεις τον εαυτό σου δεν θα έχεις ευχάριστη ημέρα…

    Αισθηματικές
    Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ξυπνάει συναισθήματα που για σένα είναι άγνωστα. Σε μετατρέπει σε ένα πλάσμα με έντονη τάση χειραγώγησης, ζήλιας και αρρωστημένου πόθου. Καλό είναι σήμερα να κρατήσεις τις αποστάσεις στη σχέση για να διατηρήσεις την ισορροπία.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου καλά θα κάνεις να θέσεις νέους στόχους που θα φέρουν βελτίωση στον τομέα αυτό. Ωστόσο, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί υπάρχει συναισθηματική ένταση που δεν σε αφήνει να δεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Για τον ίδιο λόγο απόφυγε τα ρίσκα και τις επενδύσεις στα οικονομικά.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 28 Οκτωβρίου)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντάνος δε κάνει sex ή πως χειρότερα δε γίνεται! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Η παίκτρια που… κόλασε τον Χάρη Χριστόπουλο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ