• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Κυριακή 28 Μαΐου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι λένε σήμερα τα ζώδια για σένα;

    Κριός
    Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις σήμερα σε ό, τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, οπότε πάρε εκείνες τις αποφάσεις που θα επιφέρουν τις πολυπόθητες αλλαγές στη ζωή σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα διαπιστώσεις ότι έχεις δίπλα σου πολλά άτομα που θέλουν το καλό σου και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στο έπακρο.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου θα δείς πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι το σημερινό βράδυ, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

    Επαγγελματικές
    Η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.

    Ταύρος
    Έχεις αφήσει πολλές ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν και αυτό σε κρατάει πίσω. Όσο δεν παίρνεις πρωτοβουλίες και παραμερίζεις τα προβλήματά σου αντί να τα λύνεις, θα αντιμετωπίζεις διαρκώς τα ίδια ζητήματα και δεν θα μπορείς να αφοσιωθείς στο μέλλον σου. Η σημερινή θετική ημέρα όμως σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα που σε διακατέχει, θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να βάλεις μια τάξη σε ό, τι σε προβληματίζει.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σου. Εάν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ότι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

    Δίδυμοι

    Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα αγχωτική, καθώς θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πτοείσαι από τυχόν εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Φρόντισε να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να κινείσαι μεθοδικά και να μην ξεπερνάς τα όρια αντοχής σου.

    Αισθηματικές
    Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση και σε αποπλανήσει. Αν αυτή η επαφή, σου χαλάει τη διάθεση μπορείς να την αποφύγεις αλλά καλό θα είναι να του δώσεις τη δυνατότητα να σου εξομολογήσει τα πιο βαθειά του συναισθήματα.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.

    Καρκίνος

    Γνωρίζεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, οπότε αξιοποίησέ τες στο έπακρο προκειμένου να πετύχεις στόχους και επιδιώξεις. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα απογοητεύεσαι και δεν θα έχεις όρεξη για τίποτα, αλλά περιόρισέ το αυτό όσο μπορείς για να μην σε πάει πίσω στην πρόοδό σου.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

    Λέων

    Οι αντοχές σου έχουν μειωθεί, λόγω της μεγάλης προσπάθειας που κάνεις εδώ και καιρό να ανταπεξέλθεις στο φορτωμένο πρόγραμμά σου. Ξεκουράσου και γέμισε τις μπαταρίες σου ώστε να τα βάλεις όλα σε τάξη. Με συγκέντρωση και σκληρή δουλειά θα βγεις σύντομα από όλη αυτή την κατάσταση.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Εάν πάλι είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και θα δεις ότι οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και γοητευτικές.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.

    Παρθένος

    Η σημερινή σου ημέρα θα είναι άκρως πιεστική με πολλές δουλειές που καλείσαι να αναλάβεις και οι ρυθμοί σου αναγκαστικά θα είναι εξαιρετικά γρήγοροι. Προγραμματίσου ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και του χρόνου σου και κυρίως μην απελπίζεσαι, όσο κι αν σου φαίνονται όλα βουνό. Τακτοποίησε πρώτα τις εκκρεμότητές σου και κατόπιν προχώρα σε νέα σχέδια, γιατί αλλιώς δε θα τα καταφέρεις αν τα κάνεις όλα ταυτόχρονα.

    Αισθηματικές
    Στην αισθηματική σου ζωή θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σου. Σκέψου αν έχεις δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν πάλι έχει βαρεθεί τη μοναξιά σου, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου αλλά και με τους συνεργάτες σου ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις για να δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται.

    Ζυγός

    Σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις και παρεμβολές τρίτων ατόμων θα σε ζορίσουν και θα σε αποσυντονίσουν ακόμη περισσότερο. Επιστράτευσε το ένστικτο και την διορατικότητά σου για να κρίνεις πιο σωστά τους ανθρώπους γύρω σου και να διακρίνεις νωρίς τις αληθινές τους προβλέψεις. Φρόντισε να κάνεις όμως έξυπνους ελιγμούς για να τους αποφύγεις χωρίς να κινήσεις υποψίες.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και προσπάθησε να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει γιατί μάλλον δεν έχει καταλάβει τις προθέσεις σου.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και κυρίως στα οικονομικά σου τα οποία σιγά σιγά θα τα δεις να βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.

    Σκορπιός

    Η πίεση που δέχεσαι λόγω πολλών ευθυνών που έχεις κληθεί να φέρεις εις πέρας, έχει χαλάσει τη διάθεσή σου και βρίσκεις διαρκώς αφορμές να ξεσπάς σε αυτούς που σε περιστοιχίζουν, μετανιώνοντας αργότερα. Ξεκουράσου και καθάρισε τη σκέψη σου, ώστε να επανέλθεις πιο δυναμικός.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, επιδίωξε να βρεθείς με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.

    Τοξότης

    Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και αν προγραμματίσεις σωστά τις κινήσεις σου, θα οδηγηθείς χωρίς καμία αμφιβολία στο δρόμο της επιτυχίας. Μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες και μην βιάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις για πράγματα που χρειάζονται χρόνο και μελέτη. Εν τω μεταξύ, μπορείς να ζητάς, όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, τη γνώμη και τις συμβουλές αυτών που σε αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν ανά πάσα στιγμή.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να τον πλησιάσεις αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως με μια καλή διαχείριση να καταφέρεις να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα.

    Αιγόκερως

    Σημαντικά και αγχωτικά ζητήματα που κωλυσιεργούσαν, επιτέλους δρομολογούνται. Πάνω που είχες απογοητευτεί πλήρως και ήσουν έτοιμος να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, όλα δείχνουν να μπαίνουν σε σειρά ως δια μαγείας. Μην μένεις όμως εντελώς άπραγος. Η εύνοια που επικρατεί σε συνδυασμό με τη δική σου προσπάθεια, θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να γνωρίζεις ότι οι σημερινές πλανητικές συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση για να μείνουν σε μια ισορροπία.

    Υδροχόος

    Τα πράγματα στη ζωή σου σήμερα πάνε πολύ καλά και ζητήματα που σε απασχολούσαν έχουν λάβει οριστικό τέλος. Στο χέρι σου είναι να συνεχίσεις έτσι και να κρατήσεις τις ισορροπίες. Μην αφήνεις ποτέ τα προβλήματά σου να διαιωνίζονται και να σε πνίγουν. Να δρας τη στιγμή που πρέπει και με τον απαιτούμενο δυναμισμό.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις λοιπόν!!!

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι.

    Ιχθείς

    Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φέρνουν ορισμένες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου. Είναι λογικό να επηρεαστείς κάπως, αρκεί να μην σε πάρει από κάτω περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος, ώστε να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις. Επίσης, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, δώσε βάση στα δικά σου ζητήματα και όχι στων υπολοίπων.

    Αισθηματικές
    Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφο σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η μέρα θα φέρει στον διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

    Επαγγελματικές
    Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ