• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου;

    Κριός
    Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη σε επηρεάζει θετικά, κάνοντάς σε πιο δημιουργικό και κοινωνικό. Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να καταστρώσεις σχέδια και να έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα. Μπορείς ακόμη να κάνεις και νέες επαφές που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Ωστόσο, Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σε κάνει λίγο απείθαρχο, για αυτό προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου νιώθεις σήμερα πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να αγαπηθείς και να νιώσεις την φροντίδα. Προσπάθησε να το εκφράσεις αυτό στον σύντροφό σου με τον κατάλληλο τρόπο, έτσι ώστε να περάσετε μαζί μια όμορφη και ρομαντική βραδιά. Αν είσαι μόνος, πρόσεχε τον τρόπο που θα εκδηλώσεις την ανάγκη αυτή, για να μην οδηγηθείς σε μπερδέματα.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά και μπορείς να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να δώσεις ώθηση στην καριέρα σου. Μπορείς να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να στοχεύσεις ψηλά. Στον οικονομικό τομέα, ασχολήσου με εκείνα τα νομικά ζητήματα που τον επηρεάζουν. Χρησιμοποίησε την οξυδέρκειά σου για να φέρεις τα καλύτερα αποτελέσατα.

    Ταύρος
    Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, σου δίνει σήμερα την ευκαιρία να επεκτείνεις τις ιδέες σου και να συζητήσεις γύρω από αυτές με τα πρόσωπα που θα είναι κατάλληλα. Ένα νέο όραμα μπορεί να γεννηθεί μέσα σου, αλλά δεν είσαι σε θέση να το περιγράψεις με λεπτομέρεια. Δεν είναι και άλλωστε αυτός ο σκοπός σου. Ο αυθορμητισμός σου σε βοηθάει να ξεμπλοκάρεις από καταστάσεις που νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει. Η σωματική δραστηριότητα και ο αθλητισμός θα παίξει, επίσης, σημαντικό ρόλο.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου είσαι αρκετά αυθόρμητος, γεγονός που δίνει μια θετική χροιά στην σημερινή ημέρα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στις αντιδράσεις σου, καθώς φαίνεται να είσαι επιρρεπής σε κάτι τέτοιο. Μπορείς να περάσεις όμορφα στην προσωπική σου ζωή σήμερα, για αυτό οργάνωσε αντίστοιχα τη βραδιά.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, θα έχεις την τάση να ασχοληθείς περισσότερο με τις τρέχουσες υποχρεώσεις παρά με τα μελλοντικά σου σχέδια. Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές, για αυτό προγραμμάτισε σήμερα τις αντίστοιχες ενέργειές σου. Στα οικονομικά, είσαι σε θέση να τα χειριστείς υπεύθυνα και με στόχο την ανοδική τους πορεία. Πρόσεξε, όμως, να παραμείνεις ρεαλιστής στις αποφάσεις σου.

    Δίδυμοι
    Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σε επηρεάζει αρνητικά και σε εμποδίζει να οργανώσεις την σκέψη σου και να πειθαρχήσεις το μυαλό σου. Οι σκέψεις μοιάζουν ανεξέλεγκτες και αυτό δε σε βοηθάει να συγκεντρωθείς σε ό,τι κάνεις. Είσαι αρκετά αναλυτικός και έτσι δεν μπορείς να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Από την άλλη όμως, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, σε βοηθάει να γίνεις αισιόδοξος και ικανός να ακολουθήσεις το όραμά σου. Η δημιουργική πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια και σου προσφέρει ουσιαστική βοήθεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αισθάνεσαι μόνος και δεν θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Νιώθεις μια απόσταση από τους γύρω σου ή ακόμη και από τη σχέση σου. Αδυνατείς να αναγνωρίσεις τα καλά που έχεις στη ζωή σου και αυτό σου δημιουργεί μια ψυχολογική ανισορροπία. Διώξε την απαισιοδοξία και θα νιώσεις καλύτερα.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, πρόσεξε πολύ τον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς με τον περίγυρό σου, καθώς δεν έχεις πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και συγκρούσεις. Στα οικονομικά, πρόσεχε τις κινήσεις σου, γιατί δεν είσαι σε θέση να προνοήσεις για το μέλλον. Καλύτερα να είσαι συντηρητικός.

    Καρκίνος
    Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πιο ευαίσθητος και συναισθηματικός. Μάλιστα η μελαγχολία και η απαισιοδοξία δεν θα είναι δύσκολο να βρουν τη χαραμάδα που χρειάζονται για να εισβάλλουν στο μυαλό σου. Προτίμησε να συναναστραφείς με κόσμο, να εκφραστείς, να διασκεδάσεις, να γυμναστείς και γενικότερα να έρθεις σε αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους και τα συναισθήματα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς το συναίσθημα και το λογικό σου θα καθορίσει την πορεία της ημέρας.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά έχεις κάθε προοπτική να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του δείξεις την αγάπη σου. Ο συναισθηματισμός σου χρειάζεται έναν τρόπο για να εκφραστεί, για αυτό φρόντισε να οργανώσεις τη βραδιά για να περάσεις αξέχαστα με τον αγαπημένο σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη…

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να εκμεταλλευτείς την καλή επιρροή της Σελήνης, για να γίνεις δημιουργικός, επικοινωνιακός και αποτελεσματικός. Διαχειρίσου με ευστροφία τις υποθέσεις σου και κάνε επαφές που θα σε φέρουν πιο κοντά στον τελικό σου στόχο. Στα οικονομικά, καλό είναι να ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου για να μην χαλάσεις ό,τι έχεις χτίσει.

    Λέων
    Αγαπητέ Λέων, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, λειτουργεί ευνοϊκά για το ζώδιό σου καθώς σου δίνει την ικανότητα να είσαι ακόμη πιο εξωστρεφής και κοινωνικός, επικοινωνώντας τα σχέδιά σου και βρίσκοντας τρόπους να τα αναπτύξεις ακόμη περισσότερο. Μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις. Μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με τον αθλητισμό σήμερα και να δοκιμάσεις, ίσως, ένα σπορ που θα σε ενθουσιάσει και θα σε οδηγήσει στην περιπέτεια.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια καταπληκτική ημέρα, με πάθος, συναίσθημα και ρομαντισμό. Θέλεις να πλησιάσεις το ταίρι σου, να παίξεις μαζί του, να φερθείς αυθόρμητα και να γελάσεις με τα πειράγματα σαν έφηβος. Η ζωντάνια σου δεν κρύβεται και η δημιουργική σου φύση θα εκφραστεί μέσα από μια πρωτότυπη έκπληξη.

    Επαγγελματικές
    Επαγγελματικά, έχεις προοπτικές να κάνεις μεγάλα και σημαντικά βήματα που θα ευνοήσουν τη δουλειά σου και θα σου προσφέρουν αναγνώριση. Μπορείς να ασχοληθείς με νομικά ζητήματα και να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου, αρκεί να κινηθείς άμεσα και έξυπνα.

    Παρθένος
    Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε επηρεάζει σημαντικά σήμερα και σε εμποδίζει να λειτουργείς πρακτικά. Θα έχεις δυσκολία να δεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις, ενώ κάποιες φορές μπορεί να ξεφύγεις και να φερθείς ανεύθυνα. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνεις σκέψεις γεμάτες αρνητισμό που σου προκαλούν ένα άσχημο συναίσθημα για το μέλλον. Η καλή πλευρά της κατάστασης, είναι ότι είσαι σε θέση να ασκήσεις έντονη κριτική και να συγκεντρωθείς σε λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα. Διατήρησε τον έλεγχο και όλα θα πάνε καλά.

    Αισθηματικές
    Στον αισθηματικό τομέα, έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τους γύρω σου, ακόμη και από τον σύντροφό σου. Δεν νιώθεις ικανός να επικοινωνήσεις σωστά όσα θέλεις και πιστεύεις ότι δεν θα σε καταλάβει κανείς, ούτε το ταίρι σου. Καλό είναι να πάρεις το χρόνο σου, αλλά να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα.

    Επαγγελματικές
    Στην εργασία σου, καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν και πρέπει να βρεις λύση. Μην εμπλακείς σε συζητήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα κάνεις μούσκεμα. Υπάκουσε στις προσταγές της ημέρας και ασχολήσου μόνο με προβληματικές εκκρεμότητες. Το ίδιο να κάνεις και με τα οικονομικά σου.

    Ζυγός
    Αγαπητέ Ζυγέ, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, αναμένεται να σε ευνοήσει σήμερα κάνοντάς σε πιο δημιουργικό, προβάλλοντας παράλληλα το κοινωνικό σου πρόσωπο περισσότερο από ό,τι συνήθως. Μπορείς να κάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις που θα οδηγήσουν στην ανταλλαγή ιδεών και απόψεων και εν τέλει θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε θέματα που σε απασχολούν. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο για να εμπνευστείς και να αναζητήσεις μέσα σου τις απαντήσεις σε ζητήματα που νιώθεις να σε ταλαιπωρούν.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου η ημέρα μπορεί να κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο στο πλευρό του συντρόφου σου. Έχεις τόσο καλή διάθεση που μπορείς να απολαύσεις τη ρομαντική ατμόσφαιρα που είναι γεμάτη συναίσθημα και πάθος. Αν είσαι μόνος, επωφελήσου από την εύνοια και κάνε τις γνωριμίες σου, τόλμησε το πρώτο βήμα, ζήσε τις εμπειρίες που θα προκύψουν.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου και αν χρειαστεί να ταξιδέψεις για αυτήν θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Άφησε τη δημιουργικότητά σου να βρει λύσεις σε εκκρεμότητες του παρελθόντος και προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις νομικές υποθέσεις που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου.

    Σκορπιός
    Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό ασκεί αντικρουόμενες επιρροές στο ζώδιό σου. Από τη μια πλευρά, θα έχεις δυσκολία να συγκεντρώσεις την προσοχή και το νου σου, κάνοντάς σε να χάσεις το ρυθμό σου. Ίσως ακόμη να μην καταφέρνεις να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Από την άλλη, όμως, θα έχεις την τάση να νιώθεις πιο αισιόδοξος και δημιουργικός. Οι λεπτομέρειες δεν θα αποτελούν για εσένα σημείο ενδιαφέροντος, επιτρέποντάς σου να κοιτάς στην ουσία και να ονειρεύεσαι.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, θα βρίσκεσαι σε μια καλή ημέρα και μπορείς να περάσεις ευχάριστα ό,τι και αν κάνεις. Ο σύντροφός σου θα είναι σε θέση να σου εκφράσει την αγάπη του και αυτό θα είναι κάτι που θα σου φτιάχνει τη διάθεση. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου σε ένα κλίμα πάθους και αγάπης.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να καταβάλεις λίγο περισσότερη προσπάθεια για να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Από την άλλη, όμως, θα είσαι πολύ επικοινωνιακός και είναι μια μέρα που μπορείς να προσεγγίσεις τα κατάλληλα πρόσωπα για να δώσεις ώθηση στην εργασία σου. Επωφελήσου της σημερινής εύνοιας για να βάλεις και τα οικονομικά σε μια σειρά.

    Τοξότης
    Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σε κάνει να νιώθεις απομονωμένος και αποτραβηγμένος από τους ανθρώπους γύρω σου, φίλε Τοξότη. Ακόμη και ο σύντροφός σου δεν θα καταφέρει να περάσει εύκολα από το τείχος που έχεις υψώσει. Η αρνητική ενέργεια που εκπέμπεις, σε γεμίζει απαισιόδοξες σκέψεις και δεν σε αφήνει να δεις την ομορφιά της ζωής. Στην επικοινωνία σου θα είσαι αυθόρμητος και απείθαρχος, γεγονός που αν δεν ελέγξεις μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Χαλάρωσε και μην δίνεις τόση βαρύτητα στα πάντα.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου δεν ευθύνεται για την ψυχολογική σου κατάσταση και σίγουρα δεν μπορεί να φέρει τις συνέπειες των δικών σου επιλογών. Προτίμησε να του ανοιχτείς και να περάσεις χαλαρές στιγμές στο πλάι του.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια και αναποδιές, για αυτό φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να βλέπεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Η απελπισία και η μαύρες σκέψεις δεν βοηθούν. Στα οικονομικά, μείνε εγκρατής και μην απογοητεύεσαι.

    Αιγόκερως
    Αγαπητέ Αιγόκερε, το ζώδιό σου βρίσκεται μεταξύ αντικρουόμενων δυνάμεων. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα και να προσπαθήσεις να ελέγξεις το μυαλό σου. Ίσως επικρατήσει χάος μέσα σου, αδυνατώντας να βάλεις σειρά στο λογισμό σου. Από την άλλη, όμως, μια νότα αισιοδοξίας θα είναι εμφανής στην ατμόσφαιρα, κάνοντάς σε πιο ικανοποιημένο, ελπίζοντας σε αλλαγές στο μέλλον. Η επικοινωνία σου μπορεί να είναι ουσιαστική και αποδοτική με πολύ καλά αποτελέσματα ως προς τις επιδιώξεις σου.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα, αν καταφέρεις να διώξεις κάποιες άσχημες σκέψεις που μπορεί να περάσουν από το νου σου. Ο σύντροφός σου είναι υποστηρικτικός και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αμφισβητείς τη στάση του. Χαλάρωσε και απόλαυσε το χρόνο σου μαζί του.

    Επαγγελματικές
    Στην εργασία, καλό είναι να κινηθείς με απόλυτο πρόγραμμα και να πειθαρχήσεις στο μέγιστο βαθμό. Ίσως να μην είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις, αλλά αν καταβάλεις προσπάθεια η ημέρα θα τελειώσει πολύ ικανοποιητικά και εσύ θα έχεις καταφέρει να μην μείνεις πίσω. Στα οικονομικά, κάνε προσεκτικά βήματα και συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

    Υδροχόος
    Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και αυτό είναι πολύ καλό νέο για εσένα. Τί σημαίνει; Σημαίνει, λοιπόν, ότι θα έχεις την ανάγκη να πειραματιστείς και να νιώσεις την περιπέτεια. Είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και δεν θα διστάσεις να κυνηγήσεις νέες εμπειρίες. Είσαι αυθόρμητος, χαρούμενος και θέλεις να γευθείς κάθε στιγμή της ημέρας. Η δημιουργικότητα θα ψάχνει κάθε τρόπο να εκφραστεί για αυτό προετοιμάσου να εκπλαγείς από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αθλητισμός και νέα εγχειρήματα αποτελούν και αυτά μέρος του σημερινού σου παζλ…

    Αισθηματικές
    Με τόση χαρά και αισιοδοξία δεν μπορεί παρά να ευχαριστηθείς τη σχέση σου σήμερα. Μπορείς να περάσεις καταπληκτικά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην αφήσεις τίποτα να σε αποτρέψει. Γίνε πρωτότυπος και πάρε πρωτοβουλία για τα αποψινά σχέδια. Ακόμη και τα ταξίδια ευνοούνται… Μήπως σου μπήκε καμιά τρελή ιδέα;

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις επιτυχίες και να κάνεις βήματα που θα σε οδηγήσουν σιγά σιγά στην αναγνώριση που τόσο καιρό επιδιώκεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και κυρίως το ένστικτό σου. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην πάρεις ρίσκα, αλλά εκμεταλλεύσου τις ιδέες σου για να αυξήσεις το χρηματικό σου λογαριασμό.

    Ιχθείς
    Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα για εσένα δεν θα είναι τόσο θετική όσο θα ήθελες. Αντίθετα, τα εμπόδια θα είναι πολλά και θα οφείλονται κυρίως στη δική σου ψυχολογία που έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα από την αρνητική τους πλευρά. Δεν θέλεις να έχεις πολλά πάρε- δώσε με τους γύρω σου και για την ακρίβεια όσο λιγότερα λόγια ανταλλάσεις τόσο το καλύτερο. Εξάλλου, δεν είσαι σε θέση να ορίσεις τα λεγόμενά σου και το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς στην παρεξήγηση. Χαλάρωσε και προσπάθησε να δεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Σκέψου ότι όλα αυτά πηγάζουν από μέσα σου και εσύ έχεις τη δύναμη να τα αλλάξεις.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά, θα πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα το συναίσθημά σου και να κάνεις προσπάθειες να επικοινωνήσεις ψύχραιμα με το ταίρι σου. Η στάση σου δεν βοηθάει, για αυτό πάψε να τον κρατάς σε απόσταση. Τουλάχιστον εξήγησέ του για να καταλάβει και εκείνος.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά, θα χρειαστείς αρκετή υπομονή σήμερα, καθώς δεν είσαι σε θέση να εκφραστείς σωστά και να διαχειριστείς τις καταστάσεις όπως θα έπρεπε. Στον οικονομικό τομέα, κινήσου συγκρατημένα και φρόντισε να μην παρασυρθείς σε μεγάλα έξοδα.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανδρέας Βγενόπουλος: Πού είναι τα λεφτά και ποιος τα κυνηγάει;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος: 32χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο



    ΣΧΟΛΙΑ