• LIFE&STYLE

    Το ζεύγος Ομπάμα καλοπερνάει στη Γαλλική Πολυνησία (pics)

    • NewsRoom
    Ομπάμα


    Μια πλήρως αντίθετη ζωή, μακριά από την Προεδρία και τον Λευκό Οίκο, περνάει το ζεύγος Ομπάμα, το οποίο βρίσκεται στην Γαλλική Πολυνησία και κάνει τις διακοπές του.

    Ο φακός “έπιασε” τον Μπαράκ Ομπάμα να κολυμπάει ανοιχτά του νησιού Μοορέα και να χαίρεται τα γαλάζια νερά του ενώ η σύζυγός του, Μισέλ, ήταν πάνω στην σανίδα της και… ταξίδευε. Δεν απέχει από αυτό που έβγαζε προς τα έξω σαν Πρόεδρος των ΗΠΑ, δηλαδή ότι είναι χαλαρός και… άνθρωπος, σαν όλους τους άλλους. Το επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος που έβγαλε τις φωτογραφίες, στον τοπικό σταθμό TNTV.

    Το ζευγάρι είχε μια βάρκα για την εκδρομή που πραγματοποίησε και είχε συνοδεία άλλες δύο βάρκες.

    Μετά το τέλος της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα, η οικογένεια πήγε στο Παλμ Σπρινγκς και μετά στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

    Το μέρος διαμονής του ζεύγους βρίσκεται στο Brando του νησιού Τετιαρόα, κάπου στα 30 μίλια μακριά από την Ταϊτή. Μέχρι κάποια στιγμή, το μέρος αυτό, ήταν η θερινή κατοικία των αρχηγών και βασιλιάδων της χώρας, αλλά ο Μάρλον Μπράντο το αγόρασε το 1967. Το είχε στην κατοχή του για περίπου τρεις δεκατίες αλλά πλέον είναι ανοικτό προς τον κόσμο ως θέρετρο.

    Βέβαια, είναι δύσκολο να το διακρίνεις από τη θάλασσα και μπορούν να βρεθούν αε αυτό μόλις 84 άτομα. Μπορεί να πάει κανείς μόνο με ιδιωτικό αεροπλάνο από την Ταϊτή, με μία πτήση περίπου των 20 λεπτών.

    Υπάρχουν παραθαλάσσιες βίλες, υπερπολυτελείς, ενός έως τριών υπνοδωματίων, με την τιμή να ξεκινάει από τα 2.800 ευρώ, για την χαμηλή περίοδο Απριλίου – Ιουνίου.

    Ομπάμα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πωλείται το πολυτελέστατο σπίτι που δεν πρόλαβε να χαρεί ο Παντελίδης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα βρήκαν Ντάνος – Παπαδοπούλου; Τι έλεγαν στην παραλία μεταξύ τους; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Επική τούμπα του Ντάνου – Καρφώθηκε με το κεφάλι στην άμμο

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ