ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κοινές διακοπές στην Πάτμο βρίσκονται ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει πιασμένους χεράκι χεράκι!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του protothema.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, οι δυό τους ήταν μαζί, τόσο στην πόλη της Πάτμου, όπου έκαναν βόλτες στα μικρά γραφικά σοκάκια και έφαγαν σε ταβερνάκια, αλλά και έκαναν βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
Κατά το δημοσίευμα, ο πολιτικός και η παρουσιάστρια, η οποία χώρισε πριν από περίπου ένα χρόνο από τον Ανδρέα Παππά και έχει το νησί ως ησυχαστήριό της, ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών και, όπως φαίνεται, αποφάσισαν να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες μέρες μαζί. Το μέλλον θα δείξει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζευγάρι Παύλος Βαρδινογιάννης–Σάσα Σταμάτη; Τι λέει η δημοσιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μένιος Φουρθιώτης: Η απόγνωση, ο εξαφανισμένος Βρυώνης και η επίσκεψη στο κανάλι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη Λέσβο ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου με την υπερπολυτελή θαλαμηγό «Nomad»! (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πληρωμές άνω των 74 εκατ. ευρώ από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 6 Φεβρουαρίου – Αναλυτικά οι πιστώσεις
- Στην Ολομέλεια σήμερα το ν/σ για τη νόμιμη μετανάστευση – Οι βασικές του προβλέψεις
- Τραμπ: Τέλος στο shutdown – Yπέγραψε το ν/σ για την χρηματοδότηση του ICE
- Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς: Το δουλεμπορικό χτύπησε το σκάφος μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.