• LIFE&STYLE

    Τατιάνα Στεφανίδου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος, το ξύλο και η ανορεξία

    Στεφανίδου


    Ο πρώτος γάμος της Τατιάνας Στεφανίδου, κατέληξε πολύ γρήγορα σε διαζύγιο και η παρουσιάστρια πλέον έχει αφήσει τα μελανά αυτά σημεία του παρελθόντος της στην άκρη.

    Ερωτευμένη με τον επί χρόνια πλέον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή ως Τάτι, έχει κατακτήσει το ελληνικό κοινό.

    Ωστόσο, πριν από όλη αυτή την αναγνωριστιμότητα, πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα. Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε συζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

    o-gamos-pou-de-thelei-na-thumatai-i-tatiana-stefanidou.w_hrΜαζί του και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία τον συνόδευε πάντα, και η οποία είχε αποκτήσει και στενές σχέσεις με αρκετούς πατρινούς. Ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής. Το διαζύγιο εκδόθηκε το 2002.

    Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της είχε μιλήσει γαι τη στήριξη που είχε από τον Γιώργο Παπαδάκη στην υπόθεση του διαζυγίου της «Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δεν είπε κάτι. Με έχει στηρίξει σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ήμουν στην εκπομπή του εκείνη την περίοδο ήμουν στον πρώτο μου γάμο και παραλίγο να μπλέξω σε σοβαρές δικαστικές περιπέτειες. Ο Γιώργος μου στάθηκε σαν πατέρας. Όταν χρειάστηκε κάποιος να καταθέσει για μένα εκείνος αμέσως είπε ναι και έτσι δεν έφτασε μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι για μένα καταστροφική στο δικαστήριο. Έφτασε για άλλους ανθρώπους εμπλεκόμενους, γιατί εγώ δεν είχα πραγματικά καμία σχέση, ένα κοριτσάκι ήμουν που ασχολιόμουν με την δημοσιογραφία».

    ΤατιάναΗ Τατιάνα πλέον αποφεύγει κάθε αναφορά στον πρώτο της γάμο, ωστόσο οι φωτογραφίες υπάρχουν ακόμα.

    Βέβαια, δεν ήταν μόνο εκείνα τα δύσκολα χρόνια. Πριν από 4 χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και αποκάλυψε τα χρόνια που σπούδαζε στην Γερμανία και πόσο δυστυχισμένη ήταν. Μίλησε ακόμη για τη νευρική ανορεξία που πέρασε και για το ξύλο που έφαγε. «Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια και άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήταν εντελώς μόνη της και ζούσε σε ένα αυστηρότατο περιβάλλον με πάρα πολλές απαιτήσεις. «Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», τόνισε.

    Και το αποτέλεσμα από την τρομερή αυτή εμπειρία, όπως παραδέχεται, είναι η εμμονή της να κάνει τα πάντα τέλεια.

    «Εγώ την πληρώνω. Οι άνθρωποι που είναι τελειομανείς και θέλουν να τα κάνουν όλα τέλεια τελικά την πληρώνουν οι ίδιοι. Θέλοντας να τα κάνω όλα τέλεια προσφέρω πάρα πολύ. Και στον Νίκο και στην οικογένεια και στη δουλειά και θέλω κάποια στιγμή να με σκουντήξει κάποιος και να μου πει ότι τα πάω καλά και να ηρεμήσω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Αγνώριστη η Τζέλα Παυλάκου: Πού βρίσκεται σήμερα η γνωστή δημοσιογράφος;



    ΣΧΟΛΙΑ