• LIFE&STYLE

    Survivor: Ξεσπάει η… δεύτερη κοπέλα του Βασάλου – «Τον περίμενα πέντε μήνες» (video)

    Κωνσταντίνος Βασάλος

    Κωνσταντίνος Βασάλος


    Ένα από τα… αγαπημένα παιδιά του Survivor, ειδικά για τις κοπέλες, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η απήχησή του ήταν μεγάλη, τόσο για τις αγωνιστικές ικανότητες, όσο και για τον χαρακτήρα του αλλά και την ομορφιά του. Μπορεί και για όλα αυτά μαζί.

    Είναι πρόσφατος ο χαμός που είχε δημιουργηθεί μεταξύ δύο γυναικών που “μάχονταν” για τα μάτια του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Της Βασιλικής Αγιαννοπούλου και της Μαρί – Ρόουζ. Μάλιστα, η πρώτη, αμέσως μετά τον ημιτελικό, έδειξε στο Facebook το πόσο νευριασμένη είναι, μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου, ότι δηλαδή είναι μόνος του και ότι δεν καταλαβαίνει πώς προέκυψαν δύο σχέσεις. Μάλιστα, τελειώνει την ανάρτησή του, ως εξής: «Το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα είναι άσχημη».

    Σήμερα, όμως, ήταν η ώρα της δεύτερης κοπέλας που τον διεκδικούσε, της Μαρί Ρόουζ, η οποία μάλιστα σε ένα έπαθλο επικοινωνίας του μίλησε κιόλας. Έδωσε την απάντησή της, μέσω της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, τονίζοντας ότι τον περίμενε πέντε μήνες σαν… άλλη Πηνελόπη:

    «Δεν είπα ότι είμαι η κοπέλα του, αλλά ότι ήμουν η δικαιούχος για το έπαθλο… τον περίμενα γιατί αυτός μου το ζήτησε να τον περιμένω… Από τις δηλώσεις του είναι λες και δεν γνωρίζει εμένα ούτε την πρώην του, απ’ ότι φαίνεται… δεν το βρίσκω σωστό και μιλάω για την πρώην του. Η Βασιλική ήταν πρώην του και ξέρω ότι είχαν χωρίσει… Ήρθαμε πιο κοντά σε πιο στενή επαφή λίγο πριν το survivor, αλλά μου ζήτησε να τον περιμένω… Αυτό που είπε ότι δεν έχει δώσει δικαίωμα είναι λάθος του γιατί τα μηνύματά του δείχνουν ότι έχει δώσει δικαίωμα… Τον περίμενα πέντε μήνες»! Τελειώνει τις δηλώσεις της, λέγοντας πως «θα μπορούσε να εμφανιστεί μια κοπέλα από την Κύπρο, επειδή η Κύπρος έχει πολλούς ψήφους, δεν λέω ότι έχει γίνει αλλά θα μπορούσε…»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νικητής του Survivor αναδείχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο θρίαμβος του Ντάνου «έριξε» το Twitter (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Η χαρά της Ναταλίας Γερμανού για τον Ντάνο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ