• LIFE&STYLE

    Survivor: Το ξεφάντωμα των “Διασήμων” στον Sting, τα “γαλλικά” του Κοκκινάκη και η σημερινή αποχώρηση (video)

    Survivor


    Τα είχε όλα το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Την παράσταση έκλεψε σίγουρα το τρομερό ξέσπασμα του Κοκκινάκη προς τον Σπαλιάρα. Ο πρώην διεθνής πολίστας πήγε μαινόμενος στην καλύβα των “Μαχητών” μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και άρχισε να ωρύεται, αφήνοντας τους όλους άφωνους. Οι βρισιές και ο όρκος στο παιδί του είχαν την μερίδα του λέοντος.

    Κάποια στιγμή τα πράγματα έδειχναν να ηρεμούν και οι δύο ομάδες πήγαν να διεκδικήσουν το έπαθλο, το οποίο κατά κοινή ομολογία ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα. Χοιρινό κρέας και συναυλία του Sting, στην οποία οι “Διάσημοι” (κέρδισαν 10-7) πήγαν… άπλυτοι και χωρίς καλά ρούχα -αν και έβαλε μια καλή μπλούζα ο καθένας-, περνώντας πολύ καλά. Τουλάχιστον, ήταν χορτασμένοι και έδειξαν να ξεχνιούνται από την όλη ταλαιπωρία τους.

    Σήμερα, πάντως, την παράσταση κλέβουν τόσο το αγώνισμα επάθλου, που φαίνεται ενδιαφέρον, όσο κυρίως και η αποχώρηση, στο συμβούλιο. Φαβορί, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, είναι η Ελισάβετ, αλλά δεν είναι απίθανη μία νέα ανατροπή αλά Βαλαβάνη με την Λάουρα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας θα παραμείνει σίγουρα στο παιχνίδι, οπότε το θέμα είναι ποιο από τα κορίτσια θα φύγει. Η μπαρουτοκαπνισμένη σε ψηφοφορίες Ελισάβετ ή μήπως η πρωτάρα Σάρα; Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η πρώτη θα μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε – Τα νέα δεδομένα για τον τελικό

     



    ΣΧΟΛΙΑ