• LIFE&STYLE

    Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει τους ενόχους για το «παράνομο» φαγητό

    • NewsRoom
    Σόφη Πασχάλη - Survivor


    Η Σόφη Πασχάλη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Survivor: Πανόραμα και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

    https://youtu.be/T_NbOksnJL0

    Μετά τον χαμό με το «παράνομο» φαγητό των παικτών μέσα στο παιχνίδι, η Πασχάλη «έδωσε» τους Γιώργο Χρανιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ως τους δύο ενόχους, ενώ υποστήριξε ότι οι άνδρες της ομάδας μοιραζόντουσαν τις προμήθειες. Αυτός, λοιπόν, ήταν ο λόγος που έκανε την Σόφη Πασχάλη να χάσει την εμπιστοσύνη της για τον Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις ανταλλαγές.

    «Έκανε ανταλλαγή πράγματα, που δεν ήταν αποκλειστικά δικά του. Γιατί το καλάμι, το είχαμε κερδίσει όλοι μας. Άρα, αν θα δώσεις για ανταλλαγή ένα καλάμι, αν μη τι άλλο ρώτα μας», είπε χαρακτηριστικά η Πασχάλη και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Ντάνος έδωσε και τα παπούτσια του, ενώ υποστήριξε στην ομάδα ότι τα πήρε το κύμα.

    Εκτός από φαγητό, οι παίκτες φαίνεται πως κάπνισαν και τσιγάρα! «Την εβδομάδα που ήμουν υποψήφια, είπαμε ότι θα κοιμηθούμε. Κάποιος, όμως είχε καταλάβει ότι όταν κοιμόμαστε τρία άτομα φεύγουν από την παραλία και πάνε έξω. Είπα εγώ εκείνη τη μέρα στα κορίτσια: “Θέλετε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε, να δούμε αν θα σηκωθούν και να τους ακολουθήσουμε να τους βρούμε;” Κάποια στιγμή έφυγαν και μετά από λίγο τις πήρα αγκαζέ και όπως προχωρούσαμε συναντήσαμε κάτι που φωτίζει… Τι φωτίζει; Αναπτήρας! Τι κάνουμε με τον αναπτήρα; Καπνίζουμε! Απλά δεν είναι ωραίο γιατί χάνεις την εμπιστοσύνη σου…», δήλωσε η Πασχάλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Τι θα γίνει στην ένωση των ομάδων; Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος παίκτης από τους Διάσημους παίρνει 16.000 ευρώ το μήνα για το Survivor;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Χανταμπάκης και Χούτος συναντήθηκαν ξανά – Το παγωτό και ο χορός (pics-video)



    ΣΧΟΛΙΑ