• LIFE&STYLE

    Survivor: Σήμερα η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου – Τι πρόκειται να ανακοινώσει ο Τανιμανίδης (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Τίτλοι τέλους για την Ειρήνη Παπαδοπούλου μπαίνουν σήμερα στο Survivor. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, έχει αποχωρήσει εδώ και μια εβδομάδα από το παιχνίδι, αλλά θα κάνει το βράδυ “επίσημο” το τέλος.

    Κανένας δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ακόμα μαζί της, κάτι που επιτρέπεται μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση του “αντίο”. Ως γνωστόν, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης, θα συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο θα μιλήσει για έκτακτες εξελίξεις που πρέπει να ανακοινωθούν στο κοινό και τους παίκτες.

    Βέβαια, σίγουρα η πλευρά των “Διασήμων” είναι υποψιασμένη, αν όχι ενημερωμένη πλήρως από την Παπαδοπούλου, η οποία μάλλον κατάφερε τον στόχο της. Ο πόλεμος που δεχόταν η τραγουδίστρια ήταν τεράστιος, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, είχε απομονωθεί πλήρως και εν τέλει “λύγισε”.

    Σήμερα, θα μιλήσει για όλους και για όλα, σε ένα επεισόδιο που παρά το γεγονός ότι ο κόσμος ξέρει το τι μέλει γενέσθαι, ο κόσμος το περιμένει φανατικά. Φυσικά, πλέον θα ξέρει και η ίδια η Παπαδοπούλου το τι γίνεται και τι λέγεται στην Ελλάδα τόσο για το παιχνίδι όσο και για εκείνη, οπότε ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα αντιδράσει και για αυτό…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Μ. Καλλέργη μιλά για το Survivor: «Άδικο για 100.000 ευρώ να ξεφτιλίζουμε προσωπικότητες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελέτη για συνέντευξη Χανταμπάκη στο Survivor: Δεν είμαι «ανθρωποφάγα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξομολόγηση εκ βαθέων του πρίγκιπα Χάρι: Εφτασα ένα βήμα πριν την κατάρρευση



    ΣΧΟΛΙΑ