• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο «τιμοκατάλογος» των παικτών- Πόσα εισπράττουν για τις εμφανίσεις τους

    Survivor


    Είναι γεγονός ότι το Survivor, εδώ και μερικές ημέρες, έχει φτάσει στο τέλος του. Οι παίκτες του, όμως, ζουν ακόμα έναν αγώνα επιβίωσης, άτυπο, αυτή τη φορά.

    Δηλαδή, δεν είναι ότι δεν έχουν φαγητό να φάνε, αλλά ότι προσπαθούν πλέον -και μέχρι να “φύγει η μπογιά τους”-, να εισπράξουν ο,τι καλύτερο χρηματικό ποσό μπορούν. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ήδη έχουν υπογράψει συμβόλαια και έχουν κλείσει συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες, υπάρχουν όμως και εκείνοι που προσπαθούν να κερδίσουν μέσω από σπέσιαλ εμφανίσεις ο,τι μπορούν.

    Για παράδειγμα, οι Πάνος Αργιανίδης, Κώστας Κοκκινάκης, Γιώργος Χρανιώτης και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εμφανίζονται σε εμπορικό κέντρο, όπου καλούν τον κόσμο σε ένα «πραγματικό» στίβο μάχης με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Τα ποσά που λαμβάνουν, μάλιστα, είναι ιδαίτερα υψηλά.

    Συγκεκριμένα οι παίκτες που συμμετέχουν σε καλοκαιρινά καμπ με παιδιά και αθλητικές δραστηριότητες λαμβάνουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ το μήνα. Αυτοί που ποστάρουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram διάφορες διαφημίσεις όπως είδη ένδυσης και υπόδησης λαμβάνουν τον ποσό των 800 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό δίνεται και σε αυτούς που εμφανίζονται σε διάφορα νυκτερινά μαγαζιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Το φιλί στο στόμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στον Μάριο Πρίαμο (pics – video)10/07/2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτά είναι τα απίστευτα ποσά που παίρνουν οι παίκτες για να βρεθούν σ’ ένα event (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αυτό είναι το τελικό ποσό που θα εισπράξει ο Γ. Αγγελόπουλος μετά τις κρατήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ