• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο Ντάνος ήταν ο μόνος που “έκλεψε”; – Οι συνεχείς παραβιάσεις του μισθοφόρου (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Χαμός έγινε στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου στο Survivor. Ενώ κερδίζουν με 10-9 οι “Διάσημοι”, ο μισθοφόρος ξαφνικά αρχίζει να παραπονιέται για κλέψιμο και άδικη νίκη των κόκκινων.

    Συγκεκριμένα, λέει ότι ο Αγγελόπουλος δεν έπαιξε στο αγώνισμα με βάση τους κανονισμούς, ειδικά στον τελευταίο αγώνα, απέναντι στον Μάριο, όπου δεν πάτησε ένα ξύλο, όπως έπρεπε. Αυτό, βέβαια, δεν του γλίτωσε παρά μόνο κάτι εκατοστά του δευτερολέπτου, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε τη νίκη του, καθώς στην τελική μονομαχία με τον Μάριο δεν του έδωσε καν περιθώρια να διεκδικήσει τη νίκη.

    Παρ’ολα αυτά, οι “Μαχητές” ένιωσαν αδικημένοι και ζήτησαν επανάληψη του αγώνα, μέσα σε γενικό χαμό. Μετά την κόντρα των δύο ομάδων, οι δύο παίκτες ξεκίνησαν από το ίδιο ακριβώς σημείο, όπου προκλήθηκαν οι διαμαρτυρίες.

    Ο Μάριος, στην επανάληψη, κέρδισε τον Ντάνο και έδωσε το έπαθλο -τον Σάκη Ρουβά- στην ομάδα του, αφήνοντας τους “Διάσημους” μέσα στα νεύρα.

    Όμως, όπως φαίνεται, παρά το γεγονός ότι οι “Μαχητές” είχαν δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, τελικά αποδεικνύει ότι μάλλον… εκείνοι έκλεψαν. Σε προηγούμενο αγώνα, όπου έπαιζε ο Μάριος με τον Χρανιώτη αντίπαλοι, ο Κύπριος των μπλε κάνει ακριβώς αυτό που έκανε ο Ντάνος. Εκεί, κανένας δεν είπε τίποτα και ο Μάριος, εν τέλει, κέρδισε.

    Βέβαια και σε προηγούμενο αγώνισμα, ο μισθοφόρος φαίνεται να “κλέβει” ξεκάθαρα, σε αγώνισμα με τον Χρανιώτη, όπου έχανε και περνάει την τελική γραμμή ρίψης κατά πολύ.

    Τέλος, ο Αναγνωστόπουλος, έκανε παρατήρηση στον Βασάλο, επειδή είχε σταματήσει την φόρα που είχε πάρει, προκειμένου να μην ξεκινήσει πριν το σφύριγμα του Τανιμανίδη. Εκεί, ο μισθοφόρος, του είπε: «Και τι έγινε;». Έδειξε, αν μη τι άλλο, πως δεν ήταν θέμα κανονισμού, αυτό που έγινε με τον Αγγελόπουλο, αλλά μη παραδοχή της ήττας και αναζήτηση δεύτερης ευκαιρίας.

    Το σίγουρο είναι, ότι όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε στο τέλος, τα νεύρα θα ναι περισσότερο τσιτωμένα και οι τσακωμοί πιο συχνοί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις – Ποιος θα κερδίσει τον αγώνα επάθλου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα πρώτα πλάνα με τον Σάκη Ρουβά (video

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη – βόμβα παίκτριας του Survivor: «Ο Μάριος δεν είχε σπάσει την κλείδα…»

     



    ΣΧΟΛΙΑ