• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο χαμός στο συμβούλιο, η ασυλία και το νέο ειδύλλιο (video)

    • NewsRoom
    Σπαλιάρας


    Νέος… έρωτας στο Survivor; Ή απλά τρομερή συμπάθεια; Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έδωσε ένα πιάτο φαγητό στην Κωνσταντίνο Βασάλο, παραχωρώντας μάλιστα την μερίδα της. Μια κίνηση ασυνήθιστη από την Βαλαβάνη.

    Όμως, όπως είπε ο Κωνσταντίνος: «Της έχω δώσει κι εγώ φαγητό της Ευρυδίκης παλιότερα, οπότε το πρώτο βήμα το έκανα εγώ, με το να δώσω φαγητό, που δεν το συνηθίζω, αλλά με ευχαριστεί όταν βλέπω τον άλλον ότι του αρέσει αυτό που του δίνω».

    Στο αγώνισμα τις ασυλίας, οι “Διάσημοι” αποδείχτηκε πως είχαν μεγαλύτερες αντοχές, αφού σε ένα πραγματικά δύσκολο αγώνισμα, μετά το αρχικό 3-3 και την κόντρα με τους “Μαχητές”, έκαναν ένα σερί 7-0 και κέρδισαν. Το περίεργο είναι ότι οι “Μαχητές”, προέρχονταν από καλό φαγητό και ξεκούραση σε βίλα αλλά παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν.

    Αυτό, οδήγησε τους “μπλε” σε ατομική ασυλία, που την κέρδισαν ο Μάριος με τον μισθοφόρο και έπειτα ακολούθησε το συμβούλιο, προκειμένου να γίνει η ψηφοφορία που θα αναδείκνυε τους προτεινόμενους για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Ο πρώτος, που βγήκε από τις ψήφους, ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, με τις γυναίκες της ομάδας, Σάρα και Ελισάβετ, να τίθενται επίσης προς αποχώρηση, από τους έχοντες την ατομική ασυλία.

    https://www.youtube.com/watch?v=qNgPzap75pw

    Το θέμα του συμβουλίου, όμως, δεν ήταν άλλο από την ένταση που συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσα σε Σπαλιάρα και την πλειονότητα των “Διασήμων”, για το θέμα της μέσης του και της συμπεριφοράς του.

    Ο Σπαλιάρας, αφού δικαιολόγησε τη θέση του σε ότι αφορά τη μέση του, δεν πήρε απάντηση από τον Κοκκινάκη, με τον οποίο είχε το μεγαλύτερο θέμα και τότε έριξε τη βόμβα του “μαγειρέματος” των ψήφων, κατηγορώντας ευθέως για αυτό τον πρώην πολίστα.

    Μάλιστα, έδωσε και το παράδειγμα που αλληλοψηφίστηκαν προκειμένου να βγει και ο Χούτος στην ψηφοφορία, αφού δεν ήθελαν, σύμφωνα με τον Σπαλιάρα, να κοντράρουν τον Αγγελόπουλο, φοβούμενοι την σίγουρη ήττα.

    «Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη. Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψήφιστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε». Σε αυτό παρενέβη ο Χρανιώτης, ζητώντας από το μοντέλο να μην παρεμβαίνει στην ομάδα του για να την κάνει… άνω-κάτω, καθώς δεν θα πετύχει τίποτα.

    Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος ζήτησε από τον παίκτη των «Μαχητών» να εξηγήσει πότε ακριβώς του είπε κάτι τέτοιο, τονίζοντάς του πως με τα λεγόμενά του δεν πρόκειται να δημιουργήσει έριδες στους «Διάσημους» μιας και είναι πολύ καλά μεταξύ τους.

    Τέλος, το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να είναι “καυτό”, αφού τα αίματα ανάμεσα στους δύο άνδρες άναψαν και πάλι με τον Κοκκινάκη να μιλάει για όρκους στο παιδί του: «Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στο αγώνισμα η Ελισάβετ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο – Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Twitter πήρε φωτιά – Η μέση του Σπαλιάρα, η Λάουρα και τα Κυπριακά του Μάριου (pics)

     



    ΣΧΟΛΙΑ