• LIFE&STYLE

    Survivor: “Φωτιά” έχει πάρει το παιχνίδι – Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο αναμένεται την Κυριακή

    Σάκης Τανιμανίδης


    Μπαίνοντας στην τελευταία του φάση, το Survivor, καθηλώνει τους τηλεθεατές όλο και πιο πολύ. Ειδικά από τη στιγμή που οι ομάδες ενώθηκαν στην ίδια παραλία και τα έπαθλα έχουν γίνει πολύ πιο πλούσια, όλοι “σφάζονται” για να κερδίζουν.

    Τα νεύρα, οι εντάσεις και οι τσακωμοί, έχουν την μερίδα του λέοντος και πλέον κάθε αγώνισμα έχει την σημασία του. Το επεισόδιο της Τρίτης, με την επανάληψη του τελευταίου παιχνιδιού, έσπασε όλα τα ρεκόρ αλλά και το αγώνισμα της Τετάρτης είχε μεγάλη αγωνία.

    Οι “Μαχητές” προηγήθηκαν με 8-4 παρά το καλύτερο ξεκίνημα των “Διασήμων”. Όμως, παρά το γεγονός αυτό, οι κόκκινοι πήραν έξι σερί νίκες και κατάφεραν να μιλήσουν με τους συγγενείς τους και τους φίλους, κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας.

    Το επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται επίσης τρομερά ενδιαφέρον, αφού οι πληροφορίες μιλούν για ακόμα ένα πολύ σημαντικό έπαθλο αλλά και για μία ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη που θα σημάνει την “έναρξη του πολέμου” στο ριάλιτι.

    Όπως λέγεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι, ο Τανιμανίδης θα τους ανακοινώσει πως το αγώνισμα επάθλου της Κυριακής, θα είναι το τελευταίο των παικτών ως ομάδες, αφού από τη Δευτέρα παίζουν… μόνοι τους και τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά.

    Αυτό, όπως είναι λογικό, αναμένεται να αλλάξει και την ψυχολογία των παικτών, εκτός των τηλεθεατών, που θα ετοιμάζεται σιγά – σιγά να βλέπει πραγματικές μάχες επιβίωσης, όσο μειώνονται και ένας – ένας οι συμμετέχοντες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες και τα μέρη διεξαγωγής ημιτελικου – τελικού

     



    ΣΧΟΛΙΑ