• LIFE&STYLE

    Survivor: Η αντίδραση και η πρώτη φωτογραφία του μισθοφόρου μετά την αποχώρηση (pic)

    • NewsRoom
    μιθσοφόρος


    Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως μισθοφόρος, ήταν σίγουρα από τους παίκτες που στιγμάτισαν το Survivor. Είχε έναν ιδαίτερο τρόπο να διαχειρίζεται τις νίκες και τις ήττες του, όντως ένας παίκτης που ήθελε συνεχώς να νικάει και να μάχεται, καθώς ήταν πολύ δυναμικός.

    Το κοινό πρέπει να επηρεάστηκε περισσότερο από τις ήττες του, αφού εκεί αντιδρούσε αρκετά αρνητικά, την στιγμή που στις νίκες είχε ένα φυσιολογικό πάθος. Μάλιστα, το παραδέχτηκε και ο ίδιος, ότι στις ήττες δεν ήθελε να κρυφτεί και τις αντιμετώπιζε ο ίδιος ορισμένες φορές υπερβολικά.

    Όμως, στο επεισόδιο της Δευτέρας, στο οποίο αποχώρησε, καθώς τον κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δεν νευρίασε καθόλου. Ίσα ίσα, αφού ο Βασάλος είναι φίλος του και ήξερε και έλεγε ο ίδιος πως και ψηλά έφτασε και δύσκολα να κέρδιζε στις προτιμήσεις του κοινού τον Κωνσταντίνο. Μάλιστα, τον αγκάλιασε χαμογελαστός και του ευχήθηκε καλή τύχη για την συνέχεια.

    Ποια ήταν λοιπόν η πρώτη ενέργεια του Αναγνωστόπουλου μόλις έφυγε από το παιχνίδι; Μα, φυσικά, επισκέφτηκε το μαγαζί του, το cafe – bar στον Χολαργό. Μάλιστα οι φίλοι του, του έγραψαν: «Η επιστροφή του πειρατή μας…!!!!».

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Ο παραμυθένιος γάμος και οι διάσημοι καλεσμένοι (20 pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Mε κλάματα στο πλατό του Survivor Panorama – «Μετάνιωσα για τον Ντάνο» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Το πρόβλημα υγείας της Βαλαβάνη που της προκάλεσε πρήξιμο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ