Οι “Μαχητές” κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας του Survivor, χθες, Δευτέρα. Κάτι που σημαίνει πως στο συμβούλιο, εκείνοι που ψήφισαν για αποχώρηση κάποιου παίκτη τους, ήταν φυσικά οι “Διάσημοι”.
Από την ψηφοφορία, πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Κώστας Κοκκινάκης, ενώ από την προσωπική ασυλία, που πλέον ανήκει μόνο σε έναν, ο Χρανιώτης, που την κέρδισε, ψήφισε προς αποχώρηση τον Μπο.
Η μάχη τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν θρίλερ σώμα με σώμα, όμως σύμφωνα και με την εκπομπή “Happy Day”, αυτός που αποχωρεί έστω και οριακά είναι ο Κώστας Κοκκινάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ο Αγγελόπουλος κοροϊδεύει τη Σάρα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέγκυ Κλιάφα: Επιδιώκω ανανοηματοδότηση της πραγματικότητας
- Οι μεγάλοι «παίκτες» της αγοράς στη μάχη των οδικών έργων – Ποιοι διεκδικούν συμβάσεις άνω του 1 δισ. ευρώ
- Jackaroo, Pizza Hut, Taco Bell, Mailo’s: Σκληρή μάχη στο νέο «Ελντοράντο» των Fast Food
- BofA και Morgan Stanley «βλέπουν» Ελλάδα και ελληνικές μετοχές στο επίκεντρο για το 2026