Πρόβλεψη η διαρροή; Ο Πάνος Αργιανίδης, καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι επόμενοι αποχωρήσαντες του Survivor, λέγοντας παράλληλα και τις δικές του προτιμήσεις για την τελική τετράδα:
«Η Ευρυδίκη και ο Γιάννης είναι οι δύο επόμενοι… Στους τέσσερις θα είναι οι τέσσερις άντρες, Βασάλος, Μάριος, Ντάνος και Κώστας, και μετά θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος λένε, εύχομαι όχι!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ανατροπή στις ασυλίες ξανά – Πολύ δύσκολο το αγώνισμα της Κυριακής (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι λέει για τον παίκτη του Survivor ο αδελφός του, Χάρης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βουτιά 1,21% για τον Dow Jones έφεραν οι προειδοποιήσεις του Γουόρς, μάζεψαν τις απώλειες S&P 500 και Nasdaq
- MEDUSA 15 – 2026: Με μαχητικά, πολεμικά πλοία, υποβρύχια και drones η πολυεθνική άσκηση
- Τουρκία: Κρίση ρευστότητας σε funds της Tera με ενεργητικό 7,5 δισ. δολαρίων – Βουτιά στο Χρηματιστήριο Κωνσταντινούπολης
- Financial Times: Οι χάκερ απαιτούν από τη Revolut 3 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.