Το «E» είναι προ των πυλών για το δικό του ριάλιτι επιβίωσης. Οι 14 παίχτες λοιπόν που θα συμμετέχουν στο Survival, στην Κουρούτα Ηλείας, ήδη βρίσκονται στην παραλία τους από χθες το απόγευμα.
Πρόκειται για τους: Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Ιρένε Τροστ και Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.
Μέσω των stories του Instagram, η Μαρία Ματσούκα μοιράστηκε στιγμές από το ταξίδι προς την Πελοπόννησο. Ήρεμοι και ευδιάθετοι, με χαλαρή μουσική να ακούγεται από τα ηχεία, οι παίκτες συζητούσαν μεταξύ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς μιλούσαν στα κινητά τους.
https://www.youtube.com/watch?v=4qs6wVblVGY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νάταλι Κάκκαβα: «Η αξιοπρέπεια έχει τσαλαπατηθεί! Έλεος»!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μελαχρινή εγγονή της Τζένης Καρέζη ακολουθεί τα χνάρια της γιαγιάς της (φωτογραφίες)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον ΣΚΑΪ θα παραμείνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου – Τι έκπληξη δούμε (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα Αυξημένα περιστατικά πυρκαγιών σε πλοία προκαλούν έντονες ανησυχίες
- Ελληνικό FBI: Επιχειρήσεις στα νησιά και τουριστικούς προορισμούς – Συλλήψεις στην Κεφαλονιά
- Τσουκαλάς: Έχουμε άλλη αντίληψη από την κυβέρνηση που κρατάει χαμηλά το εισόδημα και αυξάνει την ακρίβεια
- Ηλεία: Φωτιά τώρα στην περιοχή Πηγάδι – Επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
