• LIFE&STYLE

    Στο εδώλιο ξανά ο Λάκης Γαβαλάς

    • NewsRoom
    Λάκης Γαβαλάς

    Λάκης Γαβαλάς


    Οι δικαστικές περιπέτειες δεν τελειώνουν για εκείνον και ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε και για άλλη μια φορά στο εδώλιο κατηγορούμενος για χρέη προς την εφορία.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας βρέθηκε την Παρασκευή και πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, αυτή τη φορά για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ.

    Ο κ. Γαβαλάς κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κατηγορούμενος για το αδίκημα της φοροδιαφυγής από τη μη απόδοση ΦΠΑ, φόρου μισθωτών υπηρεσιών και αμοιβών στελεχών διοικητικού συμβουλίου.

    Ο σχεδιαστής προσήλθε στο δικαστήριο με τον συνήγορό του Γιάννη Παγορόπουλο. Ο γνωστός δικηγόρος αιτήθηκε από την έδρα να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς εκκρεμούν προσφυγές του επιχειρηματία.

    Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και ανέβαλε την υπόθεση για τον Απρίλιο του 2018.

    Ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2011 στο Κολωνάκι για μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 1.480.000 ευρώ. Ακολούθησαν ακόμη έξι συλλήψεις, ενώ στις αρχές του 2012 ο επιχειρηματίας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγκλημα στη Σητεία: Ο εφηβικός έρωτας και η απόφαση να «βγάλουν από τη μέση» τον γιατρό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συγγνώμη που δεν ήμουν εκεί. Καλό ταξίδι»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τατιάνα Μπλάτνικ: Λαμπερή στην Αυστραλία με τον Νικόλαο, φορώντας εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ