• LIFE&STYLE

    Σταμάτης Μαλέλης- Εύη Κουτσαυτάκη: Δυο ξένοι στο ίδιο κανάλι (ΣΚΑΙ)

    Εύη Κουτσαυτάκη.


    Η σημερινή τοποθέτηση του Νίκου Φιλιππίδη στην θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων στον ΣΚΑΙ ήταν το κερασάκι στην τούρτα των συνεχών εξελίξεων που ξεκίνησαν χτες, όταν έγινε γνωστό ότι ο Σταμάτης Μαλέλης αναλαμβάνει σύμβουλος ενημέρωσης.

    Ο Νίκος Φιλιππίδης

    Εξελίξεων που συνδέονται μοιραία λένε οι παροικούντες στο κανάλι του Φαλήρου με το alter ego του κυρίου Γιάννη Αλαφούζου Εύη Κουτσαυτάκη.

    Η επιστροφής της στον ΣΚΑΙ μετά την θητεία της στον μηντιακό όμιλο του εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, θύμισε σε πολλούς την έντονη αντιπαράθεση που φέρεται να είχε με τον Σταμάτη Μαλέλη, όταν συνυπήρχαν στο κανάλι του κυρίου Γιάννη Αλαφούζου.

    Μια αντιπαράθεση που σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονταν τότε στον σταθμό, λίγο έλειψε μια μέρα να ξεφύγει από την λεκτική κόντρα και να προχωρήσει σε άλλες καταστάσεις, οι οποίες τελικά αποφεύχθηκαν με παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

    Μαλέλης
    Σταμάτης Μαλέλης

    Τότε η κυρία Κουτσαυτάκη όπως ειπώθηκε παρασκηνιακά, πήγε το γραφείο του κ. Γιάννη Αλαφούζου και του είπε ότι δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τον Σταμάτη Μαλέλη.

    Στο δίλημμα που έθεσε «Η αυτός η εγώ» ο κύριος Γιάννης Αλαφούζος είπε ότι δεν μπορούσε να διώξει τον Μαλέλη, κάτι που ώθησε την κυρία Κουτσαφτάκη στην πόρτα της εξόδου, αλλά με μια ηχηρή μετακίνηση.

    Η πρόσληψή της από τον «εχθρό»-τότε-του πρώην εργοδότη της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη έσκασε σαν βόμβα στον χώρο των ΜΜΕ, αφού ο εφοπλιστής είχε ξαφνικά δίπλα του την επί χρόνια εξ’ απορρήτων του προέδρου του ΠΑΟ.

    Η ικανότατη κυρία Κουτσαυτάκη που ξέρει πολύ καλά να ελίσσεται και να περιμένει, δεν ξέχασε λένε οι καλά γνωρίζοντες τον Σταμάτη Μαλέλη και την κόντρα τους.

    Η επιστροφή της στα παλιά της λημέρια, με αυξημένες αρμοδιότητες μαρτυρούσε ότι αργά η γρήγορα θα υπήρχαν εξελίξεις, όπερ και εγένετο, μόνο που αυτή την φορά η πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο ) είχε πλέον το πάνω χέρι.

    Η χτεσινή ανακοίνωση ήταν απλά η απόδειξη στους γνώστες της συγκεκριμένης κόντρας, ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

    Ο Νίκος Φιλιππίδης 

    Ο Νίκος Φιλιππίδης είναι δημοσιογράφος πρώτης γραμμής εξειδικευμένος περί των οικονομικών. Έχει μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση ενώ έχει εξαιρετικές σχέσεις με το  σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου. 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί φεύγει από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Μαλέλης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Λυριτζής: «Έφυγα από τον ΣΚΑΪ γιατί διαφωνήσαμε» – Τι λέει για τον Δ. Οικονόμου



    ΣΧΟΛΙΑ