• LIFE&STYLE

    Το σπαρακτικό νέο μήνυμα της Μαρίας- Ελένης Λυκουρέζου: «Μην στέκεσαι βλέποντας τη ζωή να περνά»

    Λάσκαρη

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Ζωή Λάσκαρη


    Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στις 18 Αυγούστου και οι δικοί της άνθρωποι, οι αγαπημένοι της, προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια, τον ανεκπλήρωτο κενό που άφησε πίσω της, η τελευταία μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

    Η μικρότερη κόρη της αξέχαστης σταρ, Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου, παρά τις δύσκολες στιγμές και το πένθος που βιώνει, μοιράστηκε ένα αισιόδοξο και γεμάτο δυναμισμό μήνυμα με τους διαδικυακούς της φίλους στο Instagram.

    «Πιστεύω ότι είμαστε ό,τι επιλέγουμε να είμαστε. Κανένας δεν πρόκειται να έρθει να σε σώσει. Πρέπει να σώσεις εσύ τον εαυτό σου. Κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει το ό,τιδήποτε. Πρέπει να βγεις έξω και να παλέψεις για αυτό. Κανείς δεν ξέρει τι θέλεις, εκτός από εσένα. Και κανείς δεν θα λυπηθεί αν δεν πάρεις αυτό που θέλεις. Έτσι, μην παραιτείσαι από τα όνειρά σου», έγραφε η εικόνα που ανέβασε, την οποία συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Μην σταματάς ποτέ….αγάπα..εκφράσου…δημιούργησε…γέλασε…κινήσου!!!!κ νοιώθε τι θες κ τι δεν θες! κ κάντο…!ΖΗΣΕ?❤?….μην στέκεσαι στην άκρη βλέποντας την ΖΩΗ να περνά….»χόρεψε» μαζί της…άστην να σε πάει….ξέρει αυτή?» 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη τραυματική εμπειρία που έζησε στα παιδικά της χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η «άγνωστη» φιλία της Ζωής Λάσκαρη με τη Νόνικα Γαληνέα – Όλα όσα τις ένωσαν (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλίκη Βουγιουκλάκη-Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η αμοιβή που έπαιρναν ετησίως για τις ταινίες τους!



    ΣΧΟΛΙΑ