• LIFE&STYLE

    Ισμήνη Νταφοπούλου: Στο Πόρτο Χέλι ο γάμος της πρώην Star Hellas με τον εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη

    Αγγελάκης

    O Διαμαντής Αγγελάκης και η Ισμήνη Νταφοπούλου


    Μετά από 3 χρόνια σχέσης, η καλλονή πρώην «Σταρ Ελλάς» Iσμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης,  ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ξεκινούν μια νέα, κοινή ζωή.

    Ο γάμος τους γίνεται σήμερα 5  Μαΐου στο Πόρτο Χέλι σε κτήμα γνωστού εφοπλιστή.

    Αγγελάκης

    Ο Διαμαντής Αγγελάκης,  παρά το νεαρό της ηλικίας του, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο Αγγελάκη, αποτελούν την τρίτη γενιά της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και έχουν αναλάβει το τιμόνι της ναυτιλιακής εταιρείας Anbros Maritime S.A, την οποία ξεκίνησε ο παππούς τους , το 1934 από τη Σητεία της Κρήτης.

    Η εταιρία διαθέτει και διαχειρίζεται 5 φορτηγά πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου  Handysize, Handymax, Supramax και Panamax.

    Αγγελάκης

    Η  πρώην «Σταρ Ελλάς», πετά από χαρά, καθώς σε παλαιότερες δηλώσεις της έδειχνε ήδη πολύ ερωτευμένη με τον γοητευτικό Διαμαντή:

    «Η ευτυχία είναι κάτι που πολλές φορές το νιώθεις αλλά δεν μπορείς να το περιγράψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο σε παλαιότερη συνέντευξη και συνέχισε λέγοντας: «Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά διανύω μια από τις καλύτερες μου φάσεις και αισθάνομαι τρομερά ευγνώμων γι’αυτό. Είμαι πολύ ήρεμη, χαρούμενη και παράλληλα δημιουργική. Εύχομαι να καταφέρω να διατηρήσω αυτή την ισορροπία στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το επόμενο βήμα που ενδεχομένως θα αποφασίσω να κάνω στα προσωπικά μου».

    Αγγελάκης

    Αξιοσημείωτο είναι μπορεί να έχει γίνει γνωστό η τοποθεσία και η ημερομηνία του γάμου, αλλά οι λεπτομέρειες και το νυφικό της νύφης παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

    To love story σαν παραμύθι

    Η γνωριμία της Ισμήνης και του Διαμαντή μοιάζει βγαλμένη από τα παραμύθια που μας διάβαζαν μικροί. Το όμορφο κορίτσι συναντάει τον πρίγκιπα των ονείρων της και μέσα σε λίγα λεπτά βλέπει όλη την ζωή της να αλλάζει.

    Να μεταμορφώνεται στην βασίλισσα του παραμυθιού και να ζει μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια, χωρίς να φοβάται ότι ο δείκτης του ρολογιού θα δείξει δώδεκα. Που να το φανταζόταν η όμορφη Σταρ Ελλάς ότι εκείνο το πρωινό του Αυγούστου, ότι αποδεχόμενη την πρόσκληση ενός φίλου του να πάνε στη βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Αγγελάκη στο Λαγονήσι, ότι θα γνώριζε τον άντρα της ζωής της.

    Έρωτας κεραυνοβόλος με την πρώτη ματιά και για τους δυο τους, θα σχολιάσουν όσοι τους ζούνε από εκείνη την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους.

    Έκτοτε έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον: Εκείνος την ερωτεύεται από την πρώτη ματιά και εκείνη καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για τον άντρα της ζωής της.  Αφήνει την καριέρα της στο μόντελινγκ και ζει μαζί του στιγμές ευτυχίας.

    Το νέο κεφάλαιο στην ζωή του ζευγαριού αναμένεται να ανοίξει σήμερα με τον γάμο τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έρωτας τους δυναμώνει μέρα με την μέρα!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα ποτά, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και η αντιπάθεια με την μητέρα της Ελισάβετ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό: Η σύζυγός του έχει όγκο στον εγκέφαλο και μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο



    ΣΧΟΛΙΑ