ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Porsche δοκιμάζεται στον σχεδιασμό σκαφών. Το Studio F.A. Porsche, το design house της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχει σχεδιάσει ένα υβριδικό σούπερ-γιοτ που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Yacht Show του Μονακό στις 27 Σεπτεμβρίου. Το σκάφος κατασκευάστηκε από την Dynamiq, κατασκευαστή πολυτελών γιοτ, και ονομάζεται GTT 115.
Ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά:
Ιδού: Το GTT 115! Το σκάφος είναι βαμμένο με μεταλλικό χρώμα Rhodium Grey (Γκρι Ρόδον στα ελληνικά) και έχει μήκος 35 μέτρα (115 πόδια).

Το σούπερ-γιοτ είναι υβριδικό και, όπως λέει η Dynamiq, προσφέρει αποδοτική κατανάλωση καυσίμου για 3.400 ναυτικά μίλια. Μπορεί να πραγματοποιήσει κρουαζιέρα με 21 κόμβους.

Το σκάφος κοστίζει 13,9 εκατομμύρια ευρώ ή 16,7 εκατομμύρια δολάρια. Θα είναι αγορά καινοτομίας καθώς έχουν κατασκευαστεί μόνο 7 κομμάτια.

Η απόδοση του εσωτερικού χώρου δείχνει ότι το σκάφος διαθέτει δάπεδα από σκληρό ξύλο και έπιπλα στο καφέ χρώμα της σοκολάτας.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Yacht Show του Μονακό για να το παρατηρήσουμε πιο καλά.

“Το Dynamiq GTT 115, με το πνεύμα της υψηλής απόδοσης σπορ αυτοκινήτων στην ανοιχτή θάλασσα, έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων και τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και γιοτ”, δήλωσε ο Roland Heiler, διευθύνων σύμβουλος του F.A. Studio Porsche.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 12 πιο εντυπωσιακά yacht του κόσμου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 11 πιο πολυτελή γιοτ του κόσμου – Είναι φτιαγμένα από χρυσό και κοστίζουν δισεκατομμύρια (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσιακό! Αυτό είναι το γιοτ των 426,2 εκατ. ευρώ!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.