• Gossip

    Πέπλο μυστηρίου στο Μπάκιγχαμ: Κάλεσαν εκτάκτως όλο το προσωπικό στο παλάτι – Τι συμβαίνει με την υγεία της Ελισάβετ;

    πρίγκιπας Χάρι


    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις τελευταίες ώρες το παλάτι του Μπάκινγχαμ, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε όλο το προσωπικό της σε έκτακτη σύσκεψη, χωρίς να έχει ανακοινωθεί (ή διαρρεύσει) το θέμα.

    Όσοι γνωρίζουν καλά τα περί του παλατιού χαρακτηρίζουν το γεγονός «πολύ ασυνήθιστο», ειδικά γιατί η πρόσκληση έγινε αργά χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σήμερα πρόκειται να φτάσουν στο Λονδίνο εργαζόμενοι της βασίλισσας σε όλη τη χώρα, από το Μπαλμόραλ της Σκωτίας μέχρι το παλάτι Γουίδνσορ, από το οποίο μόλις χθες επέστρεψε στο Μπάκινγχαμ η Ελισάβετ.

    Στους εργαζόμενους πρόκειται να απευθυνθεί ο Λόρδος Τσάμπερλεν, ο πιο παλιός υπάλληλος και το δεξί χέρι της βασίλισσας, ο εξ απορρήτων Σερ Κρίστοφερ Γκέιντ.

    Το περίεργο είναι, όπως σημειώνει η Daily Mail, πως ούτε οι πιο παλιοί από το προσωπικό δεν έχουν ενημερωθεί για το αντικείμενο της σύσκεψης, με τις φήμες να οργιάζουν. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί στους εργαζόμενους πως η βασίλισσα πρόκειται να παραιτηθεί θεωρείται μάλλον απίθανο, καθώς η ίδια έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι όσο ζει θα υπηρετεί τους Βρετανούς.

    Η Ελισάβετ έγινε 91 τον περασμένο μήνα, ενώ ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος θα γίνει 96 τον Ιούνιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στάθης Ψάλτης: Οι εντάσεις ανάμεσα στην γυναίκα και την κόρη του και τα κληρονομικά – Τι συμβαίνει με την διαθήκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μάχη «σώμα με σώμα» για την αποχώρηση – Ποιος φεύγει από το παιχνίδι; (video)

    MH XAΣΕΤΕ: Survivor: Χαμός στο twitter με τη Λάουρα και την υψοφοβία της



    ΣΧΟΛΙΑ