Στα άκρα η κόντρα Έλενας Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδη. Αφού οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στα δικαστήρια για περιουσιακά τώρα η Έλενα Παπαρίζου σκέφτεται να ξανακινηθεί δικαστικά κατά του πρώην συντρόφου της.
Η πρόσφατη συνέντευξη του μουσικοσυνθέτη στην οποία εξέθεσε την τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας προσωπικά της δεδομένα ήταν αρκετή για να την φέρει στα όριά της. Σύμφωνα με την espresso, η Έλενα όπως εκμυστηρεύτηκε σε άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος είναι έτοιμη να κινηθεί δικαστικά κατά του Τόνυ Μαυρίδη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έλενα Παπαρίζου: Τι απαντά στις δηλώσεις του Τόνι Μαυρίδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια κόντρα Μαυρίδη – γνωστού περιοδικού: Τι συμβαίνει με τις δηλώσεις για αλκοολισμό της Παπαρίζου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τόνυ Μαυρίδης: «Απορώ πώς χάρισα 12 χρόνια από την ζωή μου στην Παπαρίζου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αφροδίτη Μάνου για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα κι αυτόν και τη δουλειά του»
- Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
- Globus Maritime (Αθανάσιος και Γιώργος Φειδάκης): Παρέλαβε το τέταρτο νεότευκτο και πλέον διαθέτει 10 πλοία
- Τουριστικό έργο στην Ερμιονίδα σχεδιάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.