Νυφούλα θα ντυθεί σε λίγες μέρες η Άννα Μπουσδούκου. Η όμορφη δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θα παντρευτεί τον συνάδελφό της, από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, Σταύρο Ιωαννίδη.
Σύμφωνα με τη Real Life ο γάμος θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου στην Αντίπαρο.
«Δεν είναι κάτι κρυφό, αλλά ούτε και κάτι που μας αρέσει να προβάλλουμε . Άλλωστε δεν επιδιώξαμε ποτέ να κρύψουμε τη σχέση μας», είχε δηλώσει ο Σταύρος Ιωαννίδης στη Real news.
Με την ίδια διακριτικότητα, το ζευγάρι που ζει ήδη στην Αθήνα, ετοιμάζεται να παντρευτεί σε ένα ρομαντικό ξωκλήσι του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων.
Φωτογραφίες με τον καλό της, που έχει ποστάρει η παρουσιάστρια στο Instagram:
https://www.instagram.com/p/BW24-eRBnY6/?taken-by=annakynthia
https://www.instagram.com/p/BUVAUpkBGkO/?taken-by=annakynthia
https://www.instagram.com/p/BOJ21pLhw3u/?taken-by=annakynthia
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.