• LIFE&STYLE

    Πανσέληνος στον Ταύρο: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

    • NewsRoom
    Πανσέληνος


    Στις 4/11, κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, ένα φεγγάρι που μας καλεί να εστιάσουμε σε θέματα οικονομικής και υλικής ασφάλειας. Η ακριβής κορύφωση συμβαίνει στις 07:22 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και η επιρροή του φαινόμενου θα διαρκέσει έως τις 18 Νοεμβρίου, που σχηματίζεται η επόμενη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η πιο σημαντική όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που κάνει αυτήν την Πανσέληνο εξαιρετικά ρομαντική και συναισθηματική. Η ευαισθησία και η διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλές συχνότητες τις μέρες αυτές, όπως και η έμπνευσή μας αν ασχολούμαστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παράλληλα, ο αλτρουισμός, η ανιδιοτέλεια και η συμπόνια θα είναι διάχυτες μέσα στις σχέσεις.

    Λίγα λεπτά πριν την κορύφωση της Πανσελήνου, σχηματίζεται μια αντίθεση ακριβείας μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ουρανό και μάλιστα η Αφροδίτη βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που κορυφώθηκε η Νέα Σελήνη στις 19/10, κάτι που συσχετίζει άμεσα τα γεγονότα εκείνων των ημερών με τις τωρινές εξελίξεις. Αλλαγές που αφορούν στις σχέσεις και τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους, επαναστατικές κινήσεις αλλά και απρόοπτα σε οικονομικά ζητήματα, είναι μερικά από αυτά που θα προκύψουν το διάστημα αυτό.

    ΚΡΙΟΣ
    Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με το εισόδημα και το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Φαίνεται πως μια απροσδόκητη εξέλιξη στις σχέσεις σου ή στα οικονομικά σου επηρεάζει τα παραπάνω και ίσως κληθείς να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω, τις ανάγκες και τις αξίες σου. Παράλληλα, ίσως να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τα εισοδήματά σου ή να θελήσεις να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μην αναλάβεις κάποιο ρίσκο τις μέρες αυτές και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με σύνεση τους πόρους σου.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου και σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο σε θέματα διαπροσωπικών σου σχέσεων. Θέματα που ξεκίνησαν να σε απασχολούν στη Νέα Σελήνη που σχηματίστηκε στις 19/10 και αφορούσαν στις σχέσεις σου, παρουσιάζουν εξελίξεις και δεν αποκλείεται να “σπάσεις” κάποιες σχέσεις ή να βγάλεις από τα ζωή σου άτομα που σε γέμιζαν ανασφάλεια. Παράλληλα, φαίνεται πως αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά κάποια πράγματα και προχωράς με βάση το ένστικτό σου, το οποίο σε οδηγεί στο σωστό δρόμο. Μία νέα φιλία ή ερωτική γνωριμία είναι πιθανό να έρθει στο δρόμο σου, ενώ για τις δεσμευμένες, ακολουθεί μια πολύ ρομαντική περίοδος.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Ταύρου, εντείνει την ανάγκη σου για ηρεμία και αποστασιοποίηση, ενώ φέρνει και κάποιες εξελίξεις που συμβαίνουν παρασκηνιακά. Είναι σημαντικό να κάνεις ένα βήμα πίσω τις μέρες αυτές και να αποφύγεις την εμπλοκή με πρόσωπα ή καταστάσεις στις δουλειά σου που θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ξαφνική εξέλιξη σε μια πρόσφατη, ερωτική σου γνωριμία, όμως να πρέπει για κάποιους λόγους να διατηρήσεις τη σχέση αυτή κρυφή προς το παρόν. Καλό είναι να ασχοληθείς με ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν αυτήν την εποχή και να προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις τις ανάγκες της ψυχής και του σώματός σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει θέματα που αφορούν στις φιλίες σου και κάποιους μελλοντικούς σου στόχους. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που αφορούν μια φιλική σου σχέση, τα οποία καλείσαι να ξεκαθαρίσεις ή ακόμη και αν χρειαστεί να παρέχεις βοήθεια και στήριξη σε ένα κοντινό σου άτομο. Παράλληλα, φαίνεται πως επηρεάζεται το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι και ίσως να λαμβάνεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου με βάση τις νέες σου επιθυμίες. Από την άλλη, κάποιες εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να σε προβληματίσουν και να θελήσεις να επικοινωνήσεις με άτομα από τον κοινωνικό σου περίγυρο για να σε συμβουλέψουν.

    ΛΕΩΝ
    Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σου. Τις μέρες αυτές είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες ανακατατάξεις στον τομέα της καριέρας σου, που θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία σου. Αλλαγές στις σχέσεις σου με αφεντικά και ανώτερους, κάποιο κλείσιμο μιας οικονομικής διαπραγμάτευσης, μια επένδυση που δρομολογείται, κάποιες πρόσθετες ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις, όπως ένα νέο εγχείρημα ή η απόφασή σου να αλλάξεις ακόμη και επαγγελματικό αντικείμενο, είναι μερικά από τα σενάρια που κουβαλά μαζί της αυτή η Πανσέληνος. Γενικά πάντως, αν χρειαστεί να λάβεις κάποια σημαντική απόφαση σχετικά με τα παραπάνω, καλό θα είναι να γίνει με γνώμονα τη μελλοντική σου επαγγελματική σταθερότητα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια και τη γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Τις μέρες αυτές, ενδέχεται να προκύψουν κάποια γεγονότα μέσα από τα οποία θα αναδιαμορφώσεις τις αντιλήψεις σου και κάποια σχέδια που είχες για το μέλλον. Μία σχέση σου ή ένα επαγγελματικό ζήτημα ενδεχομένως να σε απασχολούν έντονα τις μέρες αυτές και ίσως θελήσεις να φτιάξεις ένα μέλλον που θα σου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν αποκλείεται ακόμη, να προχωράς σε ένα μεταπτυχιακό ή να ολοκληρώνεις έναν κύκλο σπουδών αυτήν την εποχή, ακόμη και να λαμβάνεις την απόφαση να μετοικίσεις στο εξωτερικό.

    ΖΥΓΟΣ
    Η Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει θέματα συμβίωσης και οικονομικά ζητήματα. Τις μέρες αυτές, όλα όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο γίνονται θέμα, καθώς φαίνεται πως αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου. Ακόμη, ενδέχεται να σε απασχολήσουν κάποια χρέη, να θελήσεις να ξεχρεώσεις μια οφειλή ή να διαπραγματεύεσαι μια οικονομική συμφωνία. Από την άλλη, αν δεn διατηρείς μόνιμο δεσμό, ίσως να επιστρέψει ένα παλιό σου ταίρι, κάτι που σου δημιουργεί αναστάτωση. Γενικά, φαίνεται πως θα εστιάσεις στην ψυχολογία σου τις μέρες αυτές και θα κλείσεις έναν συναισθηματικό κύκλο.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στον άξονα του ζωδίου σου, επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες παρουσιάζουν εξελίξεις. Η συναισθηματική σταθερότητα και η υλική ασφάλεια γίνονται θέμα τις μέρες αυτές και ίσως να προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σε φέρνουν προ αποφάσεων. Οικονομικά ζητήματα ή οφειλές που απασχολούσαν εσένα και το ταίρι σου είναι επίσης πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους. Από την άλλη, αν ανήκεις στις singles, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε μαγέψει και με το οποίο πολύ σύντομα θα προχωρήσεις σε μόνιμο δεσμό.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει την καθημερινότητά σου και τη φυσική σου κατάσταση. Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικές σχέσεις, στην έδρα της εργασίας σου ή στα ωράριά σου το επόμενο διάστημα, επηρεάζοντας το γενικότερο πρόγραμμά σου. Από την άλλη, φαίνεται πως θα θελήσεις να εστιάσεις περισσότερο στο σώμα και τις ανάγκες του, να κάνεις ένα τσεκ απ ή να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που περιορίζουν το άγχος και σε βοηθούν να απολαύσεις περισσότερο την καθημερινότητά σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ο οποίος σχετίζεται με τη δημιουργικότητά σου, τη διασκέδαση και το φλερτ. Δεν αποκλείεται να έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου τις μέρες αυτές, το οποίο σου ξυπνά έντονα συναισθήματα και σεξουαλική διάθεση. Παράλληλα, φαίνεται πως αναζητάς τρόπους να εκφράσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και ίσως οργανώσεις απολαυστικές δραστηριότητες που σου δημιουργούν χαρά και δημιουργική εκφραστικότητα. Αν έχεις παιδιά, ίσως θελήσεις να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, το θέμα της απόκτησης απογόνων θα σε απασχολήσει έντονα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει θέματα σπιτιού και οικογενειακών σχέσεων. Τις μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, θα εστιάσεις σε θέματα ασφάλειας, τόσο υλικής όσο και συναισθηματικής. Οι σχέσεις σου με τους γονείς και τα αγαπημένα σου πρόσωπα έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει μια μετακόμιση, μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία ακινήτου. Παράλληλα, φαίνεται πως έρχονται στην επιφάνεια παρελθοντικές εμπειρίες και αναμνήσεις που σε ωθούν να κάνεις έναν απολογισμό στις σχέσεις και τις επιλογές σου και ίσως να κλείσεις ένα συναισθηματικό κύκλο.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Ίσως θελήσεις να εκφράσεις κάποια πράγματα που σε απασχολούν σε συγγενείς ή αδέρφια τις μέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με το σύντροφό σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στην εκμάθηση ενός νέου αντικειμένου ή να πουλήσεις το μεταφορικό σου μέσο. Γενικά, η εκφραστικότητά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους θα σε απασχολήσουν έντονα και αν υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, θα θελήσεις να το συζητήσεις για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

    Πηγή: Πανσέληνος myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μηνιαίες προβλέψεις – Νοέμβριος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 6 Νοεμβρίου)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017



    ΣΧΟΛΙΑ