Αφοπλιστικός και αποφασισμένος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που ξέσπασε δημόσια απέναντι στις δύο γυναίκες που τον διεκδικούσαν, την Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν και την Βασιλική Αγιαννοπούλου:
«Σε ενοχλεί που κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούν την προσωπική σας ζωή προς όφελός τους;», τον ρώτησαν από τον ANT-1 και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Το περίμενα ότι θα γίνει αυτό. Με ενοχλεί μέχρι ενός σημείου. Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι. Το αφήνω πίσω και προχωράω τη ζωή μου! Το έχω πει δύο φορές, μην το ξαναπούμε, είμαι μόνος μου!Τέλος», είπε ο πρώην “Μαχητής”.
Ο Βασάλος απαντάει σε Μαρί Ρόουζ και Αγιαννοπούλου: «Δεν ασχολούμαι» (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.