• LIFE&STYLE

    Ο Τζόνι Ντεπ απειλεί ευθέως τον Τραμπ και φλερτάρει με τη φυλακή

    Ντεπ


    «Μπορείτε να φέρετε τον Τραμπ εδώ;» ρώτησε ο Τζόνι Ντεπ το κοινό κατά την παρουσίαση της τελευταίας του ταινίας  «The Libertine», στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπέρι.

    Το κοινό τον άρχισε στα γιουχαϊσματα  πιστεύοντας πως ο Ντεπ είναι θαυμαστής του του Αμερικανού Προέδρου.

    «Παρεξηγήσατε εντελώς την τοποθέτησή μου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν Πρόεδρο; Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ηθοποιός. Ζω απλά λέγοντας ψέματα αλλά η αλήθεια είναι πως έχει περάσει καιρός από τότε που συνέβη κάτι τέτοιο και ίσως να έχει έρθει η ώρα να ξανασυμβεί» είπε προκαλώντας αυτή τη φορά χειροκροτήματα.

    Είναι προφανές πως Τζόνι Ντέπ αναφερόταν στη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν από τον ηθοποιό Τζον Μπουθ το 1865.

    ‘Οπως ήταν αναμενόμενο η «απειλή» του Ντεπ προκάλεσε σάλο.

    Στις ΗΠΑ με βάση το άρθρο 18, παράγραφος 871 του ποινικού κώδικα ναι είναι. Συγκεκριμένα η τοποθέτηση του Τζόνι Ντεπ είναι απειλή προς τον Αμερικανό Πρόεδρο και αποτελεί κακούργημα το οποίο κατά περίπτωση τιμωρείται είτε με πενταετή φυλάκιση ή με πρόστιμο. Στο συγκεκριμένο μάλιστα άρθρο περιλαμβάνονται οι απειλές και κατά του Αντιπροέδρου.

    Αλλά αν ο Τραμπ ξεκινήσει αυτή την φάμπρικα θα έχει πολλούς καλλιτέχνες να σύρει στα δικαστήρια !

    Η απάντηση του Λευκού Οίκου-Άμεση η συγγνώμη του Ντεπ

    Είναι θλιβερά τα λόγια του Τζόνι Ντεπ για τον Αμερικανό Πρόεδρο, δήλωσε ο Λευκός Οίκος απαντώντας σε δηλώσεις που έκανε ο γνωστός ηθοποιός κατά του Τραμπ.

    «Ο Πρόεδρος Τραμπ καταδικάζει τη βία με όλες της τις μορφές και είναι θλιβερό ότι άλλοι όπως ο Τζόνι Ντεπ δεν ακολουθούν το παράδειγμά του», δήλωσε στο CNN η αναπληρωτής Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

    «Ελπίζω ότι μερικοί από τους συναδέλφους του κ. Ντεπ θα μιλήσουν ενάντια σε αυτό το είδος ρητορικής τόσο έντονα όσο θα κάνανε εάν οι παρατηρήσεις του απευθύνονταν σε έναν εκλεγμένο αξιωματούχο των Δημοκρατικών» επεσήμανε.

    Πράγματι, λίγες ώρες μετά ο Ντεπ σημείωσε ότι οι δηλώσεις του δεν είχαν κακόβουλο σκοπό.

    «Ζητάω συγγνώμη για το αποτυχημένο αστείο που έκανα χθες βράδυ με κακόγουστο τρόπο για τον πρόεδρο Τραμπ», ανέφερε ο 54χρονος ηθοποιός. «Δεν βγήκε όπως θα ήθελα, δεν είχα κακόβουλες προθέσεις. Προσπαθούσα απλώς να διασκεδάσω τον κόσμο, όχι να βλάψω τον οποιονδήποτε».

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και ξαφνικά ο Τσίπρας κάνει «άνοιγμα» για συνεργασία προς το ΠΑΣΟΚ. Τυχαίο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές εντός 2018 «βλέπει» ο Άδωνις Γεωργιάδης – Τι είπε για την υπόθεση Noor1

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προβάδισμα 7 μονάδων για τη ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research



    ΣΧΟΛΙΑ