• LIFE&STYLE

    Ο πατέρας της Κάιλι Τζένερ παραδέχεται: Είναι έγκυος, το ξέρω καιρό και είμαι απογοητευμένος

    • NewsRoom


    Όπως αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα της Sun, η μικρότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, είναι έγκυος και την είδηση επιβεβαιώνει εκπρόσωπος της Κέιτλιν (πρώην Μπρους), λέγοντας πως η Κάιλι της μίλησε για την εγκυμοσύνη «πριν από λίγο καιρό».

    Η 20χρονη Κάιλι Τζένερ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον εδώ και 5 μήνες σύντροφό της Τράβις Σκοτ και το είπε στον πατέρα της σχεδόν αμέσως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun.

    Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως ένας εκπρόσωπος της Κέιτλιν επιβεβαίωσε πως η μικρή Καρντάσιαν είπε τα νέα στον πατέρα της «εδώ και καιρό». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το έμαθε πριν από καιρό».

    Η φερόμενη δήλωση έγινε λίγες ώρες αφότου η Κρις Τζένερ είπε στον παρουσιαστή Ράιαν Σίκρετ πως η Κάιλι δεν σχολιάζει τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

    Πώς όμως πήρε τα νέα η Κέιτλιν Τζένερ; Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter, η πρώην ολυμπιονίκης ανησυχεί για την κόρη της. «Η Κέιτλιν είναι πραγματικά σοκαρισμένη και απογοητευμένη που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Κάιλι», δήλωσε μια πηγή κοντά στην Κέιτλιν. «Πιστεύει πως η Κάιλι είναι πολύ μικρή για να έχει μωρό και θα έπρεπε να περιμένει μέχρι να κάνει μια μακροχρόνια σχέση».

    Και συνεχίζει: «Προφανώς, η Κάιλι έχει αρκετά χρήματα για να μεγαλώσει το μωρό, αλλά η Κέιτλιν πιστεύει πως ένα μωρό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή της. Θα ήθελε να περιμένει η κόρη της μέχρι τα 30, αλλά η Κάιλι πάντα ήθελε να γίνει μαμά σε νεαρή ηλικία και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Τράβις, οπότε δεν ήθελε να περιμένει άλλο. Η μητέρα της ανησυχεί πως το ζευγάρι δεν γνωρίζεται πολύ καλά και πως ένα μωρό θα ασκήσει μεγάλη πίεση στη σχέση της, αν και η Κάιλι πιστεύει ακριβώς το αντίθετο – θεωρεί πως θα είναι με τον Τράβις για πάντα».

    Να σημειωθεί πως ολόκληρη η οικογένεια Καρντάσιαν δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί ακόμη τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη.

    View this post on Instagram

    mornings 🙂

    A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποζημίωση σοκ ζητάει το «Ε» από Καραβάτου-Κατσούλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Αθήνα η Κάρλα Μπρούνι



    ΣΧΟΛΙΑ