• Gossip

    Ο Μπομπ Ντίλαν αποδέχεται το Νόμπελ μετά το τελεσίγραφο ότι θα χάσει τα λεφτά

    Bob Dylan

    Bob Dylan


    Έπειτα από μήνες απόλυτης σιωπής, η Ακαδημία γνωστοποίησε ότι, εάν ο Αμερικανός τραγουδοποιός και ποιητής Μπομπ Ντίλαν δεν «εμφανιστεί» μέχρι της 10 Ιουνίου για να εκφωνήσει την «ομιλία αποδοχής» του Νόμπελ Λογοτεχνίας, τότε θα έχανε το οικονομικό έπαθλο των 840.000 ευρώ που συνοδεύει το βραβείο.

    Ο Ντίλαν θα βρεθεί στη Στοκχόλμη αυτό το σαββατοκύριακο όπου έχει προγραμματισμένες συναυλίες. Σε αυτό το πλαίσιο θα παραβρεθεί στη Σουηδική Ακαδημία για να αποδεχτεί επίσημα το Νόμπελ που του έχει κοινοποιηθεί από τον περασμένο Οκτώβριο.

    Σύμφωνα με την Ακαδημία, οι ιθύνοντες θα συναντήσουν τον Ντίλαν ιδιωτικά στην Σουηδική πρωτεύουσα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος δεν θα εκφωνήσει την ομιλία αποδοχής αλλά θα στείλει μία μαγνητοφωνημένη εκδοχή της: «Μακάρι να μπορούσα (τη βραδιά της απονομής) να παραλάβω το βραβείο αυτοπροσώπως, αλλά άλλες υποχρεώσεις μου, καθιστούν κάτι τέτοιο αδύνατο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας αλλάζει: Δύο νέοι πεζόδρομοι «γεννιούνται»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 25 καλύτεροι προορισμοί του 2017 από το Tripadvisor – Ποια μέρη της Ελλάδας βρίσκονται σε αυτούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ