• Gossip

    Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση με Ιταλό αναβάτη: Δείχνει πως ξεπέρασε τον Αλβάρο για πάντα!

    • NewsRoom


    Τρελά ερωτευμένη φέρεται να είναι και πάλι η Αθηνά Ωνάση 15 μήνες μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο και ενώ συνεχίζονται οι δικαστικές περιπέτειες του πρώην ζευγαριού. Η Αθηνά φέρεται να ξαναβρήκε το χαμόγελό της στο πρόσωπο Ιταλού αναβάτη.

    Οι φήμες φούντωσαν περί νέου ειδυλλίου, όταν έγινε γνωστό πως η κληρονόμος παραχώρησε το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο στον νέο της φίλο.

    Μετά τον χωρισμό η Αθηνά αφοσιώθηκε σε αυτό που αγαπά περισσότερο, δηλαδή την ιππασία. Οι συνεχείς προπονήσεις έδωσαν το έναυσμα έτσι ώστε η Αθηνά Ωνάση να γνωρίσει νέα άτομα, μεταξύ των οποίων και τον Ιταλό ιππέα, που ονομάζεται Αλμπέρτο Τζόρτζι.

    Οι δυο τους την τελευταία περίοδο φωτογραφίζονται συνεχώς μαζί, ο ένα ςπλάι στον άλλον, γεγονός που έρχεται να πυροδοτήσει τις φήμες περί νέου ζευγαριού.

    Σε πρωτοσέλιδά τους, ισπανικά και γαλλικά περιοδικά τονίζουν πως η Αθηνά είναι τόσο ερωτευμένη, που παραχώρησε το άλογο «Cornetto Κ» στον Ιταλό. Πρόκειται για το ζώο που αγαπούσε περισσότερο από όλα το Ντόντα, συνεχίζουν τα ξένα Μέσα.

    Όταν ο Αλβάρο, μετά τον χωρισμό τους πήγε στον στάβλο για να το επισκεφθεί, ήρθε αντιμέτωπος με τους σωματοφύλακες της Αθηνάς που κατ’ εντολή της του απαγόρευσαν την είσοδο.

    Το περιστατικό είχε μάλιστα γνωστοποιήσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο ίδιος ο Ντόντα, αλλά φαίνεται ότι η Αθηνά τού φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Οι φωτογραφίες που συνεχώς αναρτούσε ο ίδιος με την ξανθιά Βραζιλιάνα δημοσιογράφο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως ήταν αρκετές για να κάνουν την Αθηνά να πάρει οριστικές αποφάσεις τόσο σχετικά με το τι θα κάνει με το «Cornetto K» όσο και με τη ζωή της γενικότερα.

    Το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο παραχωρήθηκε εντέλει στον 28χρονο Ιταλό αναβάτη.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η πρώτη γνωριμία της Αθηνάς και του Αλμπέρτο έγινε σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Μιλάνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονίζουν τα λόγια της Μαρίας Μενούνος 2 μήνες μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να φτιάξετε 5 σπιτικά milkshakes (video

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξιτήριο μετά από δυόμιση μήνες νοσηλείας για την κωμικό Κατερίνα Βρανά



    ΣΧΟΛΙΑ