• LIFE&STYLE

    Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το υπερπολυτελές φουσκωτό των 300.000 ευρώ με το οποίο πήγαν στην Αίγινα (pics)

    • NewsRoom
    Μενεγάκη


    Στο νησί της Αίγινας επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακο, η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, προκειμένου να χαρούν τις ηλιόλουστες αυτές μέρες. Πώς πήγαν όμως στην Αίγινα; Φυσικά, με ένα υπερπολυτελές φουσκωτό που εικάζεται ότι ανήκει στο ζευγάρι. Το πολύ όμορφο και ακριβό “Ribco scorpion hull”, το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 ευρώ, μαζί με τις δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων. Ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο είναι ικανό να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, μεταξύ άλλων, ακόμα μεγαλύτερες από το Αθήνα – Αίγινα.

    Επιλέγοντας δερμάτινη επένδυση στο φουσκωτό, ανέβασε στα ύψη την τιμή του, ωστόσο, η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αποδείξει πως αγαπάει την πολυτέλεια και δεν διστάζει να ξοδέψει υπέρογκα ποσά για την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

    Ελένη Μενεγάκη

    Όπως έγραφε το mononews χθες το πρωί , η Ελένη αποφάσισε να δραπετεύσει λίγο από την καθημερινότητα και άδραξε την ευκαιρία να βρεθεί για λίγο στο νησί, όπου απόλαυσε θαλασσινούς μεζέδες και λευκό κρασί. Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη χθες το απόγευμα από την εκπομπή της στο Αlpha TV  αναφέρθηκε στο mononews,gr και δήλωσε ότι πράγματι βρέθηκε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

    eleni

    Ντυμένη casual, με ατημέλητο λουκ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωρίστηκε λεπτό, η Ελένη προτίμησε την διάσημη ταβέρνα «Νontas» στην περιοχή της Πέρδικας.

    Ελένη Μενεγάκη

    Η σταρ της τηλεόρασης, έχει δηλώσει πολλές φορές πως το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή και έτσι μόλις βρει λίγο χρόνο παίρνει την οικογένεια της και χαλαρώνει στα όμορφα νησιά μας, με ιδιαίτερη προτίμηση την Άνδρο, όπου ο αγαπημένος της διατηρεί την ξενοδοχειακή μονάδα «Όναρ».

    Άγνωστο είναι αν το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί μόνο του ή με τα παιδιά τους, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι Ελένη και Μάκης προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για «τους δυο τους» παραμένοντας έτσι ερωτευμένοι ακόμα και μετά από 7 χρόνια κοινής ζωής.

    Ελένη Μενεγάκη

    Ελένη Μενεγάκη
    Το πολυτελές σκάφος με το οποίο έφτασε στο νησί η παρουσιάστρια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ο «κρυφός» αρραβώνας του Γιώργου Αγγελόπουλου και η επιθυμία του να γίνει δήμαρχος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε το… «καλοκαίρι»! Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Για ψώνια και μανικιούρ στη Ν.Ερυθραία



    ΣΧΟΛΙΑ