• LIFE&STYLE

    Χωρίς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η εκπομπή του: Τι είπε ο δημοσιογράφος και ποια η ανακοίνωση του σταθμού

    Μπογδάνος


    Τον γύρω του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση ότι ο ΣΚΑΙ το μεσημέρι της Τετάρτης απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μετά τα όσα είπε ο δημοσιογράφος στη χθεσινή του εκπομπή για τον πρωθυπουργό.

    Από τον σταθμό, δεν επετράπη στο δημοσιογράφο να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε στο τηλεοπτικό κοινό, και έτσι, αντ’ αυτού στην εκπομπή του σήμερα το μεσημέρι, εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, ο οποίος καλησπέρισε το κοινό, λέγοντας:

    «Φίλες και φίλοι, καλό σας μεσημέρι. Προφανώς και δεν είναι το Σκάι στις 3 με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Εκτάκτως εγώ, θα κληθω να παρουσιάσω μέχρι και στις 4 αυτή την εκπομπή. Όλοι ακριβώς έχετε ακούσει τι έχει συμβεί. Πριν από λίγο είχαμε ανακοίνωση από τον Σκάι, την οποία πρέπει να αναφέρουμε:

    «Ο Σκάι ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο Σκάι ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι τώρα συνεργασία». Ο Κωνσταντίνος, λίγο πριν μπω στο στούντιο, μου είπε ότι έτσι είναι η ζωή, υπάρχουν διαφορές, η ζωή συνεχίζεται!»

    Δείτε την έναρξη της εκπομπής στο βίντεο που ακολουθεί:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To twitter πήρε θέση στον πόλεμο Μπογδάνου-ΣΚΑΙ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα μαχαίρια ΣΚΑΪ – Μπογδάνος: Τί απαντά τώρα ο δημοσιογράφος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Θανάσης Χειμωνάς καυτηριάζει τη δήλωση του Μπογδάνου



    ΣΧΟΛΙΑ