• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνος Βασάλος: Δύσκολα ξεχνιέται ο γόης των “Μαχητών” (pics – video)

    Κωνσταντίνος Βασάλος

    Κωνσταντίνος Βασάλος


    Καρδιοκατακτητής που δύσκολα… ξεχνιέται, φαίνεται πως είναι ο πρώην “Μαχητής”, Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, έχει καταφέρει να κάνει δύο γυναίκες να “τρώγονται” για τα μάτια του.

    Από την μία η Βασιλική Αγιαννοπούλου και από την άλλη η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, δύο αθλήτριες και γυμνάστριες του bodybuilding, όμως και επίδοξες “σύντροφοί” του. Μάλιστα, αμφότερες τον είδαν να “φλερτάρει” με την Τουρκάλα Sabriye Şengül αλλά και να περιφέρεται στην άμμο του Αγίου Δομινίκου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

    Αφού αποχώρησε από το ριάλιτι, έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, όπου δήλωσε μόνος, φέρνοντας και τις δύο γυναίκες σε δύσκολη θέση. Η Αγιαννοπούλου, ήταν εκείνη που κινήθηκε πρώτη. Η γυμνάστρια, που υπήρξε και ηθοποιός, φέρεται να είχε σχέση ενάμιση χρόνου με τον Βασάλο. Έπειτα, ήρθε να ταράξει το κλίμα η Μαρί Ρόουζ, που είχε πως εκείνος της έδωσε το δικαίωμα να πιστεύει σε μία ενδεχόμενη σχέση τους, λόγω των κινήσεών του, πριν το παιχνίδι. Μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και προσωπικές συνομιλίες τους. «Ας μας πει τι έκανα», είπε.

    Εν συνεχεία, η Βασιλική Αγιαννοπούλου, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, ανακοίνωσε την αποχώρησή της, από την ομάδα του πατέρα του Βασάλου, λόγω αξιοπρέπειας. Ανέβασε, επίσης, απόσπασμα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, όπου ο Ζώης Σημαντήρας, ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι αυτοί οι δύο ήταν μαζί: 

    «Τη Βασιλική την ξέρω 10-15 χρόνια, ενώ ήταν ακόμη ηθοποιός στο ”Καλημέρα Ζωή”. Ήξερα ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είχε σχέση με τον Βασάλο».

    Δείτε:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Το φιλί στο στόμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στον Μάριο Πρίαμο (pics – video)10/07/2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτά είναι τα απίστευτα ποσά που παίρνουν οι παίκτες για να βρεθούν σ’ ένα event (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αυτό είναι το τελικό ποσό που θα εισπράξει ο Γ. Αγγελόπουλος μετά τις κρατήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ