Καρδιοκατακτητής που δύσκολα… ξεχνιέται, φαίνεται πως είναι ο πρώην “Μαχητής”, Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, έχει καταφέρει να κάνει δύο γυναίκες να “τρώγονται” για τα μάτια του.
Από την μία η Βασιλική Αγιαννοπούλου και από την άλλη η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, δύο αθλήτριες και γυμνάστριες του bodybuilding, όμως και επίδοξες “σύντροφοί” του. Μάλιστα, αμφότερες τον είδαν να “φλερτάρει” με την Τουρκάλα Sabriye Şengül αλλά και να περιφέρεται στην άμμο του Αγίου Δομινίκου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αφού αποχώρησε από το ριάλιτι, έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, όπου δήλωσε μόνος, φέρνοντας και τις δύο γυναίκες σε δύσκολη θέση. Η Αγιαννοπούλου, ήταν εκείνη που κινήθηκε πρώτη. Η γυμνάστρια, που υπήρξε και ηθοποιός, φέρεται να είχε σχέση ενάμιση χρόνου με τον Βασάλο. Έπειτα, ήρθε να ταράξει το κλίμα η Μαρί Ρόουζ, που είχε πως εκείνος της έδωσε το δικαίωμα να πιστεύει σε μία ενδεχόμενη σχέση τους, λόγω των κινήσεών του, πριν το παιχνίδι. Μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και προσωπικές συνομιλίες τους. «Ας μας πει τι έκανα», είπε.
Εν συνεχεία, η Βασιλική Αγιαννοπούλου, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, ανακοίνωσε την αποχώρησή της, από την ομάδα του πατέρα του Βασάλου, λόγω αξιοπρέπειας. Ανέβασε, επίσης, απόσπασμα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, όπου ο Ζώης Σημαντήρας, ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι αυτοί οι δύο ήταν μαζί:
«Τη Βασιλική την ξέρω 10-15 χρόνια, ενώ ήταν ακόμη ηθοποιός στο ”Καλημέρα Ζωή”. Ήξερα ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είχε σχέση με τον Βασάλο».

Δείτε:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Το φιλί στο στόμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στον Μάριο Πρίαμο (pics – video)10/07/2017
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτά είναι τα απίστευτα ποσά που παίρνουν οι παίκτες για να βρεθούν σ’ ένα event (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αυτό είναι το τελικό ποσό που θα εισπράξει ο Γ. Αγγελόπουλος μετά τις κρατήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υποχωρούν οι μετοχές των εταιρειών κρουαζιέρας λόγω αύξησης των καυσίμων και την πλεονάζουσα χωρητικότητα στην Καραϊβική
- Απογειώνουν τους ναύλους στα ξηρά φορτία οι μεγάλες αποστάσεις – Στο επίκεντρο γεωπολιτικές αναταράξεις και καιρικές διαταραχές
- Imperial Petroleum (Χάρης Βαφειάς): Θα δώσει μέρισμα 0,546875 δολαρίων στις 30 Σεπτεμβρίου – Προσθέτει άλλα τέσσερα πλοία στον στόλο της
- ΔΕΘ 2026: Όλα τα νέα μέτρα μέχρι το 2027 – Τα οφέλη για κάθε κοινωνική ομάδα και τις επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.