• LIFE&STYLE

    Κοκκινάκης: «Συναντιόμαστε η συμμορία. Δεν ειρωνευτήκαμε τον Αγγελόπουλο!» (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Για τη συνάντησή του με τους Στέλιο Χανταμπάκη και Λάμπρο Χούτο μίλησε ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο ίδιος και οι υπόλοιποι δύο για μια φωτογραφία με φόντο ένα βενζινάδικο.

    Τις απαντήσεις του αυτές έδωσε ο Κώστας Κοκκινάκης στην εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονόρα Μελέτη. Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένη και η πρώην παίκτρια Σόφη Πασχάλη.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας, ο πολίστας ανέφερε: «Συναντιόμαστε σιγά-σιγά όλη η συμμορία… συναντηθήκαμε σε ένα βενζινάδικο… τρώγαμε παϊδάκια και ήταν ένα βενζινάδικο πίσω μας δηλαδή εάν φάω χαλούμι τι είναι ότι είμαι κατά του Μάριου; Δημιουργήθηκε τέτοιο θέμα… από τα σχόλια καταλάβαμε ότι είναι πίσω μας βενζινάδικο… Κάποια σχόλια ήταν… υπερβολές, ταυτίστηκαν με τον Ντάνο και… είναι επιστημονικής φαντασίας»!

    Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του:

    Την επίμαχη φωτογραφία ανήρτησε ο Λάμπρος Χούτος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Instagram. Στην εικόνα εμφανίζονται οι Χούτος, Κοκκινάκης και  Χανταμπάκης μπροστά από ένα βενζινάδικο, με τον τελευταίο να καπνίζει ένα πούρο.

    Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι το γεγονός ότι φωτογραφήθηκαν μπροστά από το βενζινάδικο ήταν ένα είδος ειρωνείας προς τον Ντάνο, οποίος εργάζεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σκιάθο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ποια είναι η «χρυσή τετράδα» της 24ωρης ψηφοφορίας;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάμπρος Χούτος: Η συγκινητική φωτογραφία με το γιο του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λάμπρος Χούτος: Η συγκινητική φωτογραφία με το γιο του



    ΣΧΟΛΙΑ