• Gossip

    Κικίλιας-Μπαλατσινού: Ο έρωτας σε δημόσια θέα και το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης τους

    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας


    Εδώ και τρεις μήνες είναι μαζί ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας και η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου που πήγαν μαζί στο Μέγαρο Μουσικής.

    Η Τζένη Μπαλατσινού έγειρε απαλά στον ώμο του Βασίλη Κικίλια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Μέγαρο Μουσικής, στην πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση σαν ζευγάρι στην Αθήνα.

    Αν γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, μια ημερομηνία και μια φωτογραφία στο Instagram αποκαλύπτουν πολλά για τον νέο έρωτα της πόλης.Το ημερολόγιο έδειχνε ημέρα Τρίτη, 7 Αυγούστου του σωτήριου έτους 2017, όταν ο Βασίλης Κικίλιας αποθανατίστηκε φωτογραφικά από άγνωστο πρόσωπο να σκαρφαλώνει μια απότομη πλαγιά με φόντο μια παραλία στην Πάτμο.

    Πέντε ημέρες μετά οι κοινές του φωτό μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού να βολτάρουν στα σοκάκια της Χώρας, δεν αποκάλυψαν μόνο την σχέση τους, αλλά και τον άγνωστο μέχρι τότε φωτογράφο που αποθανάτισε την ανάβαση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στις 7 του μηνός.

    Επρόκειτο για την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου και κατά γενική ομολογία μια όμορφη γυναίκα που εξακολουθεί να γοητεύει στα σαράντα επτά της χρόνια.

    Το ειδύλλιο τους αποκαλύφθηκε εν μέσω θερινής ραστώνης όταν δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού, δύο μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, όπως επιμένουν να λένε καλά πληροφορημένες πηγές.

    Η σχέση ανάμεσα στον πολιτικό και την τηλεπαρουσιάστρια-επιχειρηματία μάλλον προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, που δεν φανταζόντουσαν ότι ο Βασίλης Κικίλιας θα ερχόταν τόσο κοντά με την Τζένη Μπαλατσινού, αφού προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους.

    Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες τα των σχέσεων του 43χρονου πρώην μπασκετμπολίστα, μάλλον απόρησαν με την νέα του σχέση, αφού μέχρι πρότινος, οι κατακτήσεις του ήταν αιθέριες υπάρξεις που η ηλικία τους δεν ξεπερνούσε συνήθως τα είκοσι πέντε χρόνια ή τα τριάντα χρόνια.

    Εν αντιθέσει με τα αμόρε του Βασίλη, η Τζένη Μπαλατσινού μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο απασχόλησε μόνο μια φορά τα ΜΜΕ με τα αισθηματικά της, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον νεαρό επιχειρηματία Ανδρέα Παππά, με το οποίο χώρισε πέρυσι λίγο μετά το Πάσχα.

    Κοινός παρονομαστής; Αμφότερα τα αποκαλυπτήρια του παλιού και του καινούργιου της έρωτα, έγιναν στο νησί της Αποκάλυψης, το μόνιμο πλέον καταφύγιό της τα τελευταία καλοκαίρια.

    Το ρομαντικό δείπνο, οι βόλτες και οι βουτιές

    Στην Πάτμο λένε ότι αν δεν θέλεις να σε δουν καλό είναι να μην πας στην «Αστοιβή» το πιο γνωστό ίσως στέκι στην Χώρα της Πάτμου, εκεί όπου μπορείς να συναντήσεις, ισχυρούς έλληνες επιχειρηματίες, πολιτικούς, γαλαζοαίματους αλλά και εκπροσώπους του διεθνούς jet set.

    Το βράδυ που εμφανίστηκαν για δείπνο ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού-οι πληροφορίες λένε ότι μαζί τους ήταν και άλλα τέσσερα άτομα για να θολώσουν τα νερά-δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν αν τρέχει κάτι περισσότερο από μια φιλία ανάμεσά τους.

    Κάποιοι τους είχαν ήδη δει να κάνουν βόλτες στα σοκάκια, ο ένας δίπλα στον άλλο, ανταλλάσσοντας τρυφερά βλέμματα λίγα 24ωρα πριν από την δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών.

    Η παρουσία τους στο πιο διάσημο στέκι του νησιού, έδειξε αν μη τι άλλο ότι υπέβοσκε ανάμεσα στον πολιτικό και την παρουσιάστρια, κάτι παραπάνω από μια φιλία.

    «Φαινόταν στα βλέμματα τους» είπαν αυτόπτες μάρτυρες, ότι «ήταν κάτι παραπάνω από απλοί γνωστοί η δυο φίλοι που κάνουν διακοπές στο ίδιο νησί».

    Ο Βασίλης Κικίλιας πλήρωσε τον λογαριασμό ως τζέντλεμαν πριν αποχωρήσει με την Τζένη και την παρέα τους από το μαγαζί, για μια μικρή βόλτα, ξέροντας αμφότεροι ότι πολλοί τους είχαν δει, χωρίς όμως να τους νοιάζει.

    «Από την στιγμή που έδεσαν σαν ζευγάρι, δεν είχαν λόγο να το κρύψουν» έλεγε γνωστός της Τζένης σε παρέα που συζητούσε το θέμα στην Μύκονο, εκεί όπου κάνει διακοπές και ο πρώην σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος.

    Κατά γενική ομολογία πάντως, το φρέσκο ζευγάρι απέφυγε την ημέρα αλλά και το βράδυ τα πολύ επώνυμα στέκια στο νησί με εξαίρεση την «Αστοιβή», επιλέγοντας δυσπρόσιτες παραλίες, που απαιτούν περπάτημα, κατάβαση και ανάβαση, ώστε να αποφύγουν και τα τυχόν αδιάκριτα βλέμματα.

    Μετά την αποκάλυψη αμφότεροι ποόσταραν στο Instagram και στις προσωπικές σελίδες που διατηρούν σχεδόν πανομοιότυπες φωτογραφίες, από λεπτομέρειες κτηρίων στο νησί, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας αποθανάτισε την καλή του, την ώρα που η τελευταία τραβούσε μια φωτό από το κινητό της.

    Η συγκεκριμένη πόζα, εμφανίσθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί η Τζένη στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο όλοι πλέον περιμένουν την πρώτη κοινή φωτό του ζευγαριού.

    Από την Αθήνα στην Πάτμο

    Η απάντηση στο τι ήταν αυτό που έφερε πολύ κοντά τον κολλητό του Γιώργου Λιάγκα με την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου δεν είναι εύκολη.

    Φαινομενικά ελάχιστοι θα πόνταραν ότι αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να γίνουν ζευγάρι, ειδικά αφού ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε εντρυφήσει σε εντελώς διαφορετικά πρότυπα γυναικών.

    Αυτοί που τον ξέρουν καλά λένε ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν φλέρταρε με γυναίκα άνω των σαράντα ετών, ενώ οι επιλογές του ήταν πάντα ψηλές-με ύψος κοντά στο 1.80-όπως η νεαρή φοιτήτρια Ιλεάννα, μια σχέση με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, μέχρι το οριστικό τέλος, πέρυσι.

    Οι ψίθυροι λένε ότι το ειδύλλιο που ταρακούνησε τα ήρεμα νερά της ελληνικής σόου μπιζ εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης, ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου, με κάποιες πρώτες εξόδους, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κοσμικά στέκια.

    Συνεχίστηκε απρόσκοπτα στην Πάτμο, μετά από κάποια διαλείμματα, όπου η Τζένη Μπαλατσινού έκανε διακοπές με τις κόρες της αρχικά και τον γιο της Μάξιμο αργότερα, κάτι που πράττει κάθε χρόνο μετά το διαζύγιό της.

    Σε αυτές τις περιόδους, το ζευγάρι βλεπόταν ελάχιστα, είχαν όμως όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μέχρι να ανταμώσουν στην Πάτμο, το αγαπημένο πλέον νησί της Τζένης.

    Έκτοτε, είναι αχώριστοι και κυκλοφορούν καθημερινά μόνοι τους ή με κοινούς φίλους απολαμβάνοντας την υψηλή αισθητική του νησιού και τις κρυμμένες ομορφιές του, όπως είναι μικρά εκκλησάκια.

    Από επιλογή δεν πήγαν σε παραλίες που συγκεντρώνουν κόσμο όπως είναι ο «Κάμπος» και η «Άσπρη»-στο εστιατόριο «Κύμα» συχνάζουν πολλοί επώνυμοι εξ΄ ου και απέχουν-επιλέγοντας πιο ερημικές ακτές.

    Αντίθετα ο πρώην σύζυγος της Πέτρος Κωστόπουλος, δεν πήγε καθόλου φέτος στο νησί της αποκάλυψης, προτιμώντας να μείνει στην Μύκονο για τις διακοπές του.

    Εκεί όπου μαζί με τον γιο του Μάξιμο πηγαίνουν σε παραλίες όπως η Φτελιά για μπάνιο απολαμβάνοντας τα κρυστάλλινα νερά και τις βουτιές, μια παραλία που δεν θυμίζει σε τίποτε το glam που επικρατεί στο νησί των ανέμων, αφού δεν διαθέτει ούτε ξαπλώστρες.

    Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία με τον γιο του στις 10 Αυγούστου γράφοντας «Είδαμε και αποείδαμε με τις γυναίκες και μείναμε μόνο οι άνδρες», παρόλο που στο νησί είναι και οι δύο κόρες του, με τις οποίες επίσης ανέβασε φωτογραφία.

    Παλιότερα το πρώην ζευγάρι είχε κάνει για λίγες ημέρες κοινές διακοπές, φέτος όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε για μια ημέρα.

    Οι πληροφορίες λένε ότι έχει πάρει χαλαρά την νέα σχέση της γυναίκας που σημάδεψε την ζωή του, πριν χωρίσουν μετά από χρόνια, όταν κατέρρευσε η ΙΜΑΚΟ και η ζωή τους άλλαξε δραματικά.

    Την ίδια στιγμή η Τζένη Μπαλατσινού αγνάντευσε το ηλιοβασίλεμα στην Πάτμο μαζί με τον Βασίλη Κικίλια, τον οποίο γνώρισε πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2016, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που του είχε κάνει.

    Τότε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, είχε μιλήσει για την αθέατη πλευρά της ζωής του, μακριά από την πολιτική, χωρίς να φαντάζεται ότι δέκα μήνες μετά, θα ήταν μαζί της, σε ένα από αυτά τα χαριτωμένα παιχνίδια που σκαρώνει ενίοτε η ζωή στους ανθρώπους.

    Παχνίδι, που στην αρχή τουλάχιστον ο κ. Κικίλιας το αποκαλούσε «τρυφερή φιλία» αρνούμενος να παραδεχτεί την φρέσκια σχέση, επιζητώντας ίσως και να την προστατεύσει, ως ένας τζέντλεμαν…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απόψε η πρεμιέρα του Nomads – Οι πρώτες φωτογραφίες!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την εργένικη ζωή και το γάμο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρεις επιτυχημένοι άνθρωποι που δεν ξέρατε ότι δεν γυμνάζονται



    ΣΧΟΛΙΑ