• LIFE&STYLE

    Η καλύτερη παρέα για τις ευρωπαϊκές βραδιές

    • Αθηνά Λαρδή


    «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» λέει το γνωστό τραγούδι και αυτό είναι το moto του Ανδρέα, του Γιώργου, του Τάσου και του Δημήτρη, μιας παρέας ανδρών που τους ενώνει δυνατή φιλία.

    Οι τέσσερίς τους γνωρίστηκαν στο σχολείο και από τότε είναι σχεδόν αχώριστοι. To κοινό τους πάθος για το ποδόσφαιρο τους έφερε κοντά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έδιναν ραντεβού στα συνοικιακά γηπεδάκια, παίζοντας ατελείωτες ώρες, μιμούμενοι τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

    Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, η παρέα χάθηκε, μέσα στην αγχωτική καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πλέον, ο καθένας έχει θέσει διαφορετικές προτεραιότητες, ωστόσο, κανείς από τους τέσσερις δεν θέλει να χαθεί η φιλία αυτή, που έχει περάσει από σαράντα κύματα και έχει διατηρηθεί δυνατή.

    Έτσι, λοιπόν, ο Δημήτρης μια μέρα, αναπολώντας τις περασμένες ξέγνοιαστες στιγμές που είχαν ζήσει, αποφάσισε να οργανώσει με (και για) τους φίλους του μια ξεχωριστή και αποκλειστικά «ανδρική» βραδιά, με την προοπτική να γίνει αυτή η αγαπημένη τους συνήθεια.

    Καθώς και οι τέσσερις είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου, αποφάσισε να καθιερώσει μια ποδοσφαιρική βραδιά, με αφορμή το UEFA CHAMPIONS LEAGUE που προβάλλεται όλο αποκλειστικά στην COSMOTE TV, στα κανάλια COSMOTE SPORT.

    Συμφώνησαν κάθε Τρίτη και Τετάρτη να συγκεντρώνονται στο σπίτι του Δημήτρη, που είναι συνδρομητής της COSMOTE TV, για να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ομάδες να δίνουν μάχη για την πρόκριση. Με την έγκυρη, άμεση και «ζωντανή» μετάδοση των αγώνων από τους δημοσιογράφους των καναλιών COSMOTE SPORT, οι τέσσερις φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες, καθώς και τις pre-game και poste-game εκπομπές.

    Το πρώτο τους ποδοσφαιρικό ραντεβού το έχουν κλείσει την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 21:45 για να παρακολουθήσουν τη μάχη του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα- ο αγώνας περιλαμβάνει εκπομπή πριν και μετά το ματς με σημαντικούς καλεσμένους και πλούσιο σχολιασμό. Φυσικά, τα κανάλια COSMOTE SPORT δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο, αφού προβάλλουν όλο το UEFA CHAMPIONS LEAGUE, όλο το UEFA Europa League, τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όλο το αγωνιστικό τριήμερο σε FORMULA 1 και ΜΟΤΟ GP, το ΝΒΑ, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κά.

    Η παρέα αυτή των τεσσάρων ανδρών βρήκε τον προορισμό της στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV, και παρά την δύσκολη ρουτίνα της, βρήκε τον τρόπο να ξεφεύγει, παρακολουθώντας τα αγαπημένα της αθλήματα. Εσείς ακόμα να διαλέξετε τον αγώνα που θα δείτε;



    ΣΧΟΛΙΑ