• LIFE&STYLE

    Κ. Μπογδάνος: Νέα τηλεοπτική στέγη στο «Star» μαζί με τον Κωστόπουλο;

    Κώνσταντίνος Μπογδάνος. Δημοσιογράφος

    Κώνσταντίνος Μπογδάνος. Δημοσιογράφος


    Προ ημερών η επεισοδιακή αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από το ΣΚΑΪ είχε προκαλέσει πληθώρα σχολίων στα τηλεοπτικά «πηγαδάκια».

    Πλέον το βασικό ερώτημα είναι εάν ο γνωστός δημοσιογράφος θα βρει αλλού τηλεοπτική στέγη και εάν ναι, ποια θα είναι αυτή και υπό ποιες προϋποθέσεις.

    Και μπορεί το πρώτο σενάριο να ανέφερε πως ο δημοσιογράφος θα συνεργαζόταν μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα για βραδινό talk show στον ΑΝΤ1 όμως τώρα πλέον επικρατεί και μία δεύτερη εκδοχή.

    Σύμφωνα με αυτή, ο Μπογδάνος έχει δεχθεί πρόταση από το Star για συμμετοχή σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μάλιστα στην πρωινή ζώνη.

    Ως γνωστόν ο Π. Κωστόπουλος έχει αρνηθεί την πρόταση του «Ε» για παρουσίαση του «Survival» και φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Star για την πρωινή ζώνη.

    Και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ένα πρόσωπο επιθυμητό για μια τέτοια εκπομπή, καθώς κρίνεται πως η συνεργασία του με τον Κωστόπουλο θα είναι αγαστή μιας και ο δεύτερος αφήνει περιθώρια «ελιγμών» σε συνεργάτες του.

    Προσεχώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κανάλι της Κηφισιάς προτίθεται να εντείνει το «φλερτ» με τον δημοσιογράφο έτσι ώστε να κλείσει το σχήμα της πρωινής ζώνης στο κανάλι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Μπογδάνος «ξαναχτυπά»: Τόσκα δεν παίρνεις κάνα φιλαράκι από Μαξίμου να δείρετε κάνα τουρίστα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαια από χρυσό για τους παρουσιαστές του BBC – Ποιος κερδίζει 2,2 εκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα αναίρεση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην απαλλαγή Ανδρέα Γεωργίου από την τεχνητή διόγκωση του χρέους το 2009



    ΣΧΟΛΙΑ