• LIFE&STYLE

    Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με τη Λάουρα Νάργες (video)

    Σόφη Πασχάλη


    Η Σόφη Πασχάλη, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, απάντησε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ήθελαν να γνωρίζεται με την Λάουρα Νάργες πριν μπουν στο παιχνίδι και αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια της.

    Η γυμνάστρια είχε δηλώσει η φιλία τους με τις δυο κοπέλες, την Λάουρα Νάργες και τη Ευρυδίκη Βαλαβάνη, προέκυψε μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο φωτογραφίες από το παρελθόν απεικόνιζαν τις δυο γυναίκες να κάνουν μαζί θαλάσσια σπορ.

    «Το περιοδικό Forma είχε κάνει πέρυσι ένα event στην παραλία στη Βάρκιζα. Εγώ συνεργάζομαι με το περιοδικό, η Λαόυρα Νάργες ήταν εκεί λόγω του ομίλου. Ήμασταν σε ένα event καλεσμένες. Όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί σε event βγάζουμε φωτογραφίες; Είμαστε φίλοι; Ήμασταν εκεί και σε κάποια άλλα event. Βγάλαμε λοιπόν κάποιες κοινές φωτογραφίες. Δεν είναι ότι δεν γνωριζόμασταν. Είπα δεν ήμασταν φίλες. Άλλο το γνωστές, άλλο το φίλες. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Λέω την αλήθεια. Τώρα αν την αλήθεια κάποιος δεν μπορεί να την καταλάβει γιατί την μπερδεύει, δεν είναι δικό μου θέμα» δήλωσε η Σόφη Πασχάλη στην εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ όπου ήταν καλεσμένη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο 19χρονος που έγινε viral από το Πάμε Πακέτο απειλεί με μηνύσεις την εκπομπή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έχει γίνει viral! Δείτε τον Ορέστη Τσανγκ να χορεύει την «κόρη του περιπτερά» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ο «κρυφός» αρραβώνας του Γιώργου Αγγελόπουλου και η επιθυμία του να γίνει δήμαρχος



    ΣΧΟΛΙΑ