• Gossip

    Survivor: «Λάθη κάνουμε όλοι μας» λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης

    Survivor

    Στέλιος Χανταμπάκης


    O Στέλιος Χανταμπάκης δημοσιεύει καθημερινά εικόνες από τις στιγμές χαλάρωσης που περνά στο νησί του Αγίου Δομίνικου, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram «ανέβασε» φωτογραφία από μια παραλία, γράφοντας μήνυμα προς τους ακολούθους τους.

    Με αγάπη,εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! ?Αυτό ήταν ένα παιχνίδι,ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγωνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι και αν μας έρχεται… όμορφο-χαρούμενο-άδικο.. (όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor… να βγούμε σα λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι … το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!! #survivorgr #santodomingo #hantampakakia #hantasurvivor #greece#forever #coconut

    A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

    «Με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! Αυτό ήταν ένα παιχνίδι, ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγώνας στη ζωή και πραγματικοί survivors είμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι και αν μας έρχεται… όμορφο-χαρούμενο-άδικο.. (όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor… να βγούμε σαν λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ, τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι … το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!!», έγραψε  στη λεζάντα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο ΣΚΑΪ στέλνει τον Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη των «Μαχητών» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Κρίση πανικού έπαθε η Λάουρα – Η αποδοκιμασία της στο Twitter (pics-video)



    ΣΧΟΛΙΑ