• LIFE&STYLE

    Survivor: «Έβγαζε ό,τι μαυρίλα έχουμε όλοι σαν άνθρωποι» – Τα «καρφιά» του Χρανιώτη (video)

    πανόραμα

    Ελεονώρα Μελέτη, Κώστας Κοκκινάκης, Γιώγος Χρανιώτης


    Για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε στο Survivor: Πανόραμα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

    Αρχικά, ο πρώην παίκτης δήλωσε ότι, «Ο Κώστας δεν φοβόταν να εκτεθεί. Δεν φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Πολλοί παίκτες θεωρήσαμε ότι ας βγάλουμε το καλό προφίλ μας. Ο Κώστας έβγαζε ό,τι μαυρίλα έχουμε όλοι σαν άνθρωποι».

    Στη συνέχεια, μίλησε για ένα αγώνισμα, κατά τη διάρκεια του οποίου γινόταν πολύ φασαρία και ο μισθοφόρος φώναξε, «Σκάστε!» προς τους παίκτες. Ωστόσο, το μετάνιωσε και ζήτησε αμέσως συγγνώμη.

    «Μετά ζήτησε γύρω στις 80 φορές συγγνώμη γιατί δεν το εννοούσε και του βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής. Είχαμε παρεξηγηθεί. Μας το είπε γιατί φωνάζαμε, δεν θυμάμαι ακριβώς. Φτάσαμε σε σημείο να μας πει “σκάστε”. Ήταν κάτι που δεν του άρεσε του ίδιου και μας ζήτησε 80 φορές συγγνώμη. Μου είχε κάνει θετική εντύπωση», τόνισε ο Χρανιώτης.

    Βέβαια, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν έδειχνε ένα διαφορετικό προσωπείο προς τον κόσμο. Αντίθετα, ήταν ο εαυτός του και αυτό του το αναγνωρίζει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί ο Αγγελόπουλος κινδυνεύει να χάσει το έπαθλο των 100 χιλ. ευρώ; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μελέτη ξεκαθαρίζει τι θα γίνει σε ημιτελικό – τελικό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκινητικό μήνυμα της Ευριδίκης Βαλαβάνη



    ΣΧΟΛΙΑ