ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλάζουν όλα στο Survivor, όπως όλα δείχνουν, καθώς διάφορες φήμες που κάνουν τον γύρο των social media υποστηρίζουν ότι θα λάβει χώρα μια… διπλή αποχώρηση! Δηλαδή, να φεύγει ένας παίκτης την Δευτέρα και άλλος ένας την Τετάρτη, κάτι που ίσως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Στην κατάταξη στο Survivor πιο χαμηλά είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ από τους Μαχητές χαμηλά είναι και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Spoilers στα social media, λένε ότι το έπαθλο ασυλίας αυτή την εβδομάδα το χάνουν οι Μαχητές και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Βέβαια, αν δεν δούμε τα επεισόδια και το τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, όλα αυτά είναι απλά εικασίες και spoilers που μπορεί να είναι λάθος.
Δείτε το video από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Απίστευτο το έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποια παρουσιάστρια αποκάλυψε αδημοσίευτη φωτογραφία του Ντάνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Σουφλιάς: Ο τελευταίο «βαρόνος» της ΝΔ, τα μεγάλα δημόσια έργα, ο βασικός μέτοχος και τα… τσάμικα
- Πιθανή συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν στις 10 Ιουνίου στη Σόφια
- Ευρωαγορές: Ήπιες απώλειες έφερε η «κόπωση» στο ράλι της Τεχνητής Νοημοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία ενέκρινε την πρόταση Φάμελλου για άνοιγμα στον Τσίπρα, αύριο στην ΚΕ η τελική απόφαση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.