• LIFE&STYLE

    Στο χείλος της οικονομικής καταστροφής η Αλίσα Μιλάνο – Γιατί ζητά 10 εκατ. δολ.

    Αλίσα Μιλάνο

    Αλίσα Μιλάνο, ηθοποιός


    Αγωγή 10 εκατομμυρίων δολ. κατέθεσε η Αλίσα Μιλάνο κατά του οικονομικού διευθυντή της, ο οποίος κακομεταχειρίστηκε τα οικονομικά της σε τόσο μεγάλο βαθμό που οδήγησε εκείνη και τον σύζυγό της σε ολική καταστροφή.

    Την Παρασκευή (16 Ιουνίου), η ηθοποιός κατέθεσε αγωγή κατηγορώντας τον Κένεθ Χίλι και την εταιρία του για πλαστογράφηση υπογραφών της σε επιταγές και καθυστέρηση πληρωμής λογαριασμών και φόρων. Παράλληλα, την παρακινούσε να επενδύει σε μη κερδοφόρες επιχειρήσεις, στις οποίες ήταν και ο ίδιος μέτοχος, αποκρύπτοντας την σύγκρουση συμφερόντων.

    Όλα τα παραπάνω άφησαν την Μιλάνο και τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπουγκλιάρι με χρέη εκατομμυρίων δολαρίων και μη δυνατή πιστοληπτική ικανότητα, σύμφωνα με την αγωγή.

    Μάλιστα, ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί δήλωσε ότι το ζευγάρι ακολουθεί έναν σχετικά λιτό τρόπο ζωής με επίκεντρο πάντα την οικογένειά τους, ενώ όσα ισχυρίζεται ο Χίλι απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα. Επίσης, ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι δεν παραδέχεται την δική του ανευθυνότητα και ρίχνει το φταίξιμο στους πελάτες του.

    Η σταρ επιβεβαίωσε την είδηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

    Τα προβλήματα ξεκίνησαν με μία ανακαίνιση του σπιτιού της, η οποία κόστισε 5 εκατ. δολ, ενώ η αξία του σπιτιού δεν ξεπερνά τα 3 εκατ. Παράλληλα, ο οικονομικός διευθυντής της δεν την ειδοποίησε για παραβάσεις που έγιναν, λόγω της ανακαίνισης, με τα πρόστιμα να φτάνουν τα 376.950 δολ.

    Τον Φεβρουάριο του 2016, έλαβε ειδοποίηση για άλλα χρέη, ενώ τα έτη 2013 και 2014 οι φόροι της δεν πληρώθηκαν. Ακόμη, διαμαρτυρίες από το προσωπικό της, σχετικά με καθυστέρηση των μισθών τους, έβαλαν σε υποψίες την ηθοποιό.

    Ο Χίλι εξακολουθούσε να διαβεβαιώνει την Αλίσα ότι τα οικονομικά της είναι υγιή. Όπως αναφέρει η αγωγή, σε περίπτωση που γνώριζε την κατάσταση των οικονομικών της το 2015, η ηθοποιός δε θα είχε αρνηθεί να συνεχίσει στον τρίτο και τέταρτο κύκλο μίας επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του abc, η οποία θα της είχε αποφέρει έσοδα 2.6 εκατ. δολάρια τουλάχιστον.

    Η Ιταλοαμερικανίδα σταρ ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 7 χρόνων στο Μπρόντγουει και το μιούζικαλ «Άννι», στη συνέχεια έπαιξε για οκτώ χρόνια στην κωμική σειρά «Ποιος Είναι το Αφεντικό». Έπειτα, συμμετείχε στην «Λεωφόρο του Μέλροουζ» και για οκτώ χρόνια πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά «Οι Μάγισσες». Μέχρι σήμερα, συνεχίζει να δουλεύει, κυρίως, στην μικρή τηλεόραση, ενώ παράλληλα έχει τη δική της σειρά ρούχων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Εισέβαλε στο πλατό της Μελέτη ο Μπογδάνος για να διαμαρτυρηθεί! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο video: Δείτε πως «τα σπάει» η 55χρονη «Μπρουκ» της σειράς «Τόλμη και Γοητεία»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Το ψέμα του Γουίλι στον Ντάνο και η αντίδρασή του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ