• Gossip

    Συγκινεί η Μίνα Αρναούτη: «Ανέβασε» την πρώτη φωτογραφία με τον Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο

    Μίνα Αρναούτη

    Μίνα Αρναούτη


    Η Μίνα Αρναούτη, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύς καιρός από το τραγικό δυστύχημα όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης και μετά τις εξελίξεις της υπόθεσης, εξακολουθεί να αναρτά κατά καιρούς εικόνες και σκέψεις της για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

    Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook, είναι και η πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον Π. Παντελίδη μετά το τροχαίο και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Επειδή τα μάτια μου λάμπουν από χαρά κανείς δεν ξέρει ότι έκλαψα… ούτε ακούει την κραυγή που φωλιάζει μέσα μου».

    Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες ημέρες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία – την τελευταία συγκεκριμένα και για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    Και οι δύο νεαρές κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν μετά το αίτημα του εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.

    Επίσης ο εισαγγελέας έχει κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, κάτι που υποστήριζε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του τραγουδιστή.

    Δείτε την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη στο Facebook:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε το… «καλοκαίρι»! Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Βέρτης: Λουκέτο στο μαγαζί που τραγουδάει στο Αιγάλεω

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νίκος Γκάλης για το Hall of Fame: «Ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα» – Τα σχόλια στα social media



    ΣΧΟΛΙΑ